به گزارش میمتالز، این موفقیت در حالی برای بزرگترین فولادساز شرق کشور رقم خورد که «مجتمع فولاد خراسان» یکی از ۱۰ شرکتی است که بالاترین میزان صعود را در این فهرست به نام خود ثبت کردهاند.
در همایش تجلیل از یکصد شرکت برتر ایران، که روز دوم بهمن امسال در مرکز همایشهای بینالملی صداوسیما برگزار شد، با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رییسجمهور و اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت از شرکتهای برتر کشور تجلیل شد.
یکصد شرکت برتر ایران که حجم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی را در اختیار دارند، بر اساس ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲، فهرست شدهاند؛ «فولاد خراسان» که سال گذشته (بر اساس عملکرد سال ۱۴۰۱) رتبه ۱۰۲ را به دست آورده بود، این بار و بر اساس عملکرد سال ۱۴۰۲ با ۱۴ رتبه صعود، بار دیگر در فهرست صد شرکت برتر قرار گرفت.
در سال ۱۴۰۲، شرکت «مجتمع فولاد خراسان» که با نماد «فخاس» در بازار سرمایه فعال است، برترین شرکت صنعتی شرق کشور شناخته شد و علاوه بر آن، این مجموعه بزرگ صنعتی و معدنی توانست با رشدی خیرهکننده و ارتقای ۶۹ درصدی درآمد ناشی از فروش خود، در فهرست صد شرکت برتر ایران قرار گیرد.
سازمان مدیریت صنعتی «وزارت صنعت، معدن و تجارت» که از سال ۱۳۷۷ تا کنون، همه ساله فهرست شرکتهای برتر ایران را اعلام میکند، بر مبنای آمار و اطلاعات اقتصادی و مالی و با لحاظ نمودن ۳۳ معیار درباره بنگاههای اقتصادی، رتبه بندی ۱۰۰ شرکت برتر ایران را انجام میدهد که فهرست منتشر شده بیستوهفتمین دوره از سوی دبیرخانه همایش رتبه بندی شرکتهای ایرانی، نشانگر رشد خیره کننده فولاد خراسان در شاخصهای ارزیابی این سازمان است.
جوانبخت مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان با بیان این که رتبهبندی شرکتهای ایرانی از این رو حائز اهمیت است که گروهی از متخصصان زبده در حوزههای مختلف، شاخصهای گوناگون عملکرد شرکتها را ارزیابی میکنند، افزود: نکته نویدبخش گزارش امسال این موسسه این است که فولاد خراسان، علیرغم همه دشواریهای کنونی فضای کسبوکار، به ویژه چالشهای انرژی موفق شده به رشد چشمگیری دست یابد و به جایگاههای بالاتر در میان شرکتهای بزرگ ایران میاندیشد.
گفتنی است فولاد خراسان در چهار شاخص اصلی عملکرد در سال ۱۴۰۲ رتبه اول رشد در بین شرکتهای فولادساز کشور را از آن خود نموده است و در این شاخصها حتی توانسته شرکتهای تراز اول فولاد کشور را نیز پشت سربگذارد؛ رتبه اول رشد تولید فولاد (۳۷% رشد)، رتبه اول رشد فروش (۶۷% رشد)، رتبه اول رشد سود خالص از ۲.۳ همت به ۵.۶ همت (۱۴۴% رشد) و رتبه اول رشد حاشیه سود خالص از ۱۸ به ۲۷ درصد (۸.۵% رشد) در شاخصهای اصلی عملکردی قابل مشاهده است.