تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۷:۱۷
بازدید: ۹
کد خبر: ۳۶۶۳۶۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

مرکز داوری اتاق ایران و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

مرکز داوری اتاق ایران و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
‌می‌متالز - اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی و مرکز داوری اتاق ایران با هدف ترویج استفاده از فرایند‌های داوری در مسیر تجارت و تولید، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش می‌متالز، تفاهم‌نامه همکاری بین اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی و مرکز داوری اتاق ایران با هدف ترویج استفاده از سازوکار داوری برای حل اختلافات احتمالی و پیگیری موضوعات حقوقی در فرایند کسب‌وکار به امضای علی مقدم ابریشمی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران و کامران وکیل، نایب‌رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی ایران رسید.

در نشست امضای تفاهم‌نامه، محسن ضرابی، نایب‌رئیس هیأت‌مدیره مرکز داوری اتاق ایران درباره اهمیت استفاده از سازوکار داوری، مزایای این فرآیند و لزوم بهره‌مندی از آن صحبت کرد و گفت: در دوره جدید، هیات مدیره مرکز داوری تلاش کردند اصلاحاتی را در ساختاری فعالیت این مرکز ایجاد کنند و هدف از این اصلاحات، بهبود و ارتقای سطح کارآمدی فرآیند داوری برای فعالان اقتصادی بوده است.

نایب‌رئیس هیات مدیره مرکز داوری اتاق ایران بر اهمیت اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه حاضر تأکید و ابراز امیدواری کرد: سطح مناسبات و استفاده از ظرفیت‌های مرکز داوری از سوی فعالان اقتصادی کشور افزایش پیدا کند.

در ادامه کامران وکیل، نایب‌رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی ایران در خصوص نقش اتحادیه در فرآیند حل اختلاف میان اعضا سخن گفت و تأکید کرد: اعضای اتحادیه به‌طور معمول از مزایای داوری بهره‌مند می‌شوند. هر چند در این راستا اتحادیه‌ها و تشکل‌ها به عنوان بستری برای رسیدگی به برخی چالش‌های احتمالی نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

وکیل بر اهمیت ترویج داوری در میان فعالان اقتصادی تأکید و خاطرنشان کرد: آثار مثبت فرآیند داوری برای روابط معدنی نسبت به مراجع قضایی روشن و بارز است. ارجاع دعاوی تخصصی به مرکز داوری اتاق ایران می‌تواند از صدور احکام نامطلوب توسط مراجع دیگر جلوگیری کند.

علی مقدم ابریشمی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران نیز در مورد تاریخچه مرکز، جایگاه دفاتر استانی، آمار‌های موجود، جایگاه بین‌المللی مرکز و مزایای فرآیند داوری توضیحاتی ارائه کرد..

او با اشاره به آمار منتشرشده از سوی مرکز و مقایسه این نهاد با مراکز داوری دیگر کشور‌ها گفت: آمار مزبور نشان‌دهنده جایگاه بسیار خوب مرکز داوری اتاق ایران در سطح منطقه‌ای است.

ابریشمی ابراز امیدواری کرد که در آینده و با استناد به تفاهم صورت گرفته، مرکز و اعضای اتحادیه از روش‌های مختلف، مانند برگزاری همایش‌ها، همکاری خود را به شکلی مطلوب تقویت کنند.

منبع: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

عناوین برگزیده