به گزارش میمتالز، حجتالاسلاموالمسلمین سیدابوالحسن فاطمی در نشست با معاون توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از مدیران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این استان علاوه بر ظرفیتهای فراوان، اما جزو مناطق محروم کشور است و رونق کاملی در بخشهای زیرساختی نداشته است.
وی افزود: انتظار میرود با توجه به موقعیت بسیار خوب ایران از لحاظ مردمسالاری دینی، رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی و عزم راسخ رییسجمهور گامهای بلندی برای موفقیتهای چشمگیر برداشته شود.
فاطمی به وجود برخی نگرانیها و ناراحتیهای مردمی در خصوص اجرای بعضی طرحهای صنعتی اشاره و تصریح کرد: مباحث مرتبط با سرمایهگذاری باید با دقت پیگیری و نگرانیهای مردم در این خصوص رفع شود.
وی یادآور شد: انعطاف در قوانین بهمنظور تسریع در روند اجرای امور مشوق خوبی برای سرمایهگذاران حوزههای مختلف بهشمار میرود.
فاطمی اظهار داشت: ثبات قیمت کالاها، کنترل بر بازار و جلوگیری از نرخهای افسارگسیخته باعث تقویت نگاه مثبت مردم به حاکمیت میشود.
معاون توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان و نوروز از مهمترین اولویتهای این وزارتخانه است.
سیدداوود موسوی تاکید کرد: نشستهای مربوط به تنظیم بازار در سراسر کشور بهطور مستمر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار و موضوعهای مرتبط با آن پیگیری میشود.
وی افزود: تمامی هماهنگیها برای رفع مشکلات مرتبط با صنعت، معدن و تجارت، تلاش برای آرامش در بازار و تامین بهموقع کالاهای اساسی انجام شده است و در این رابطه مشکلی وجود ندارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تکمیل زنجیره فولاد در اولویت کاری مسوولان استان قرار گرفته است.
ملکمحمد قربانپور تاکید کرد: در این راستا تامین آب مورد نیاز توسعه زنجیره فولاد از محل پساب شهری در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: تامین برق مورد نیاز صنایع چهارمحال و بختیاری از محل احداث انرژیهای تجدیدپذیر میتواند به توسعه و رونق صنایع با هدف افزایش اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی کمک کند.
قربانپور تصریح کرد: تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای دارای افزونبر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در چهارمحال و بختیاری ضروری است و پرداخت تسهیلات به این طرحها در اولویت قرار میگیرد.
معاون توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت بهمنظور افتتاح برخی واحدهای صنعتی و بازدید از پروژههای تولید بهمدت ۲ روز در چهارمحال و بختیاری حضور دارد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
ورق خودرو چهارمحال و بختیاری تولیدکننده ورق گالوانیزه مورد نیاز صنعت خودروسازی کشور است که علاوه بر برخورداری از ظرفیت اسمی تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن از این محصول، احداث و راهاندازی خط تولید ورق گالوانیزه شماره ۲ با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن را نیز در دست اقدام دارد تا بتواند نیاز ۸۵۰ هزار تنی خودروسازان کشور به ورق گالوانیزه را در افقهای پیش رو تامین کند.
همچنین فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری از ابتدای راهاندازی تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزارتن تولید تجمعی آهن اسفنجی را داشته است.