تاریخ: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۴۴
بازدید: ۳۳
کد خبر: ۳۶۷۳۳۶
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران این شرکت (۱):

علی‌رغم همه چالش‌ها افزایش سودآوری سهامداران را دنبال می‌کنیم

علی‌رغم همه چالش‌ها افزایش سودآوری سهامداران را دنبال می‌کنیم
‌می‌متالز - مدیرعامل فولاد مبارکه با اذعان به چالش‌های موجود تا پایان سال، ابراز امیدواری کرد این چالش‌ها کاهش پیدا کند و افزود: تلاش می‌کنیم تولید برنامه‌ریزی شده و بودجه پیش‌بینی‌شده را محقق کنیم و بتوانیم افزایش سودآوری را هم برای سهامداران به ارمغان بیاوریم.

به گزارش می‌متالز، محمدیاسر طیب‌نیا در نشست آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران و مدیران فولاد مبارکه با اشاره به شدت یافتن محدودیت‌ها در سال جاری نسبت به سال قبل اظهار کرد: تا به امروز توانسته‌ایم برنامه تولید و بودجه پیش‌بینی‌شده شرکت فولاد مبارکه را محقق کنیم. وی با اذعان به چالش‌های موجود تا پایان سال، ابراز امیدواری کرد این چالش‌ها کاهش پیدا کند و افزود: تلاش می‌کنیم تولید برنامه‌ریزی شده و بودجه پیش‌بینی‌شده را محقق کنیم و بتوانیم افزایش سودآوری را هم برای سهامداران به ارمغان بیاوریم.

طیب‌نیا با اشاره به محدودیت‌های انرژی، بیان داشت: شرکت فولاد مبارکه تولیدمحور بوده و همواره تلاش کرده‌ایم افزایش تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت منصوبه را در دستور کار قرار دهیم. با وجود افزایش محدودیت‌های برق و گاز در یکی دو سال اخیر، با اتخاذ تمهیدات مناسب، سعی کردیم آسیب‌ها را مدیریت کنیم. بخشی از این کاهش آسیب‌ها به طرح‌های توسعه‌ای بازمی‌گردد که به لطف الهی در سال جاری ۶۰۰ مگاوات از نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه به مدار تولید وارد شد و در تابستان توانستیم از آن بهره ببریم تا بخشی از آسیب‌های کمبود برق جبران شود.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به ناترازی گاز در فصل زمستان گفت: متأسفانه امسال ناترازی گاز سریع‌تر و شدیدتر از سال‌های گذشته آسیب‌زا شد و صنایع، از جمله صنعت فولاد، به عنوان اولویت اول محدودیت‌های گاز متحمل خسارت شدند. در این راستا، تمهیداتی اتخاذ شد که شامل ذخیره‌سازی آهن اسفنجی از نیمه اول سال جاری و با قیمت‌های مناسب بود. این اقدام موجب شد تا بتوانیم بخشی از تأثیر قطعی گاز را خنثی کنیم، اما هزینه‌های مالی ناشی از خواب سرمایه اجتناب‌ناپذیر بوده است. به هر جهت ذخیره سازی، افت کیفیت و امثالهم هزینه‌هایی را بر شرکت مترتب ساخته است.

وی در خصوص میزان تولید از دست‌رفته به دلیل ناترازی‌های انرژی بیان کرد: ما تولید بالغ بر ۷۰۰ هزار تن تختال را به دلیل این ناترازی‌ها از دست دادیم و در تولید و تحویل ۶۰ هزار تن کلاف گرم عقب مانده‌ایم و بیش از ۸۰۰ هزار تن نیز افت تولید آهن اسفنجی داشته‌ایم. از وزارت صمت و نفت درخواست داریم که با جبران ناترازی‌ها، امکان جبران این عقب‌افتادگی‌ها را در هفته‌های پایانی سال فراهم کند.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین