تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۳۸
بازدید: ۹۹
کد خبر: ۳۷۲۴۵۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی؛

فولاد مبارکه تا تیرماه امسال به خودتامینی ۸۵۰ مگاوات برق می‌رسد

فولاد مبارکه تا تیرماه امسال به خودتامینی ۸۵۰ مگاوات برق می‌رسد
‌می‌متالز - مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه ارائه گزارش وضعیت پروژه نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق گفت: گروه فولاد مبارکه درصدد است تا بار خود را از روی دوش شبکه سراسری برق بردارد و در همین راستا حدود ۶۵۰ مگاوات از برق مورد نیاز این شرکت از نیروگاه‌های داخلی این مجموعه در حال تأمین است و پیش‌بینی می‌شود تا تیرماه سال جاری این عدد به ۸۵۰ مگاوات افزایش یابد.

به گزارش می‌متالز، سعید زرندی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه ارائه گزارش وضعیت پروژه نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق اظهار کرد: احداث بزرگ‌ترین نیروگاه متمرکز خورشیدی کشور توسط گروه فولاد مبارکه، جلوه‌ای عملی برای امیدبخشی بیشتر به مردم است؛ امسال از نظر تولید سال سختی در پیش داریم و عمده سختی آن به دلیل ناترازی انرژی است.

وی افزود: از روز گذشته نیز با کمبود‌هایی در عرصه تأمین برق مواجه شدیم، در حالی که تصور ما این بود، در ۲ ماه نخست سال با هیچ تنشی از بابت انرژی مواجه نمی‌شویم. شرایط کشور در زمینه کمبود انرژی قابل درک است، بنابراین باید تمام توان خود را بگذاریم تا پروژه‌های نیروگاهی و تأمین برق گروه فولاد مبارکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ابراز کرد: از شرکت صناپ به‌عنوان متولی احداث نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق انتظار می‌رود موانع این پروژه را به‌صورت روزانه اعلام کنند تا پیگیری‌های لازم جهت رفع آنها انجام شود، چراکه این پروژه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر تعهدات مندرج در قرارداد پیمانکار پروژه ساخت نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه باید به‌طور دقیق اجرا شود؛ علی‌رغم اینکه شرکت مپنا مسوولیت اجرای پروژه‌های متعدد و بزرگی را در کشور برعهده دارد، از مدیران ارشد مپنا توقع داریم پروژه نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه را به دلیل اهمیت زیادی که دارد، در اولویت قرار دهند.

زرندی با بیان اینکه وزیر صمت و مدیرعامل شرکت مپنا نیز دغدغه به ثمر رسیدن پروژه احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور را دارند و این نشان‌دهنده اهمیت بالای این موضوع است، افزود: با توجه به سرعت تغییرات تکنولوژیک در حوزه انرژی، رصد تکنولوژی در حوزه احداث نیروگاه خورشیدی به عنوان یک اولویت برای شرکت صناپ باید دنبال شود تا در این زمینه از تکنولوژی‌های روز جهانی عقب نمانیم.

وی با بیان اینکه امسال که به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» مزین شده و نگاه کشور به سرمایه‌گذاری است؛ از ظرفیت‌های گروه فولاد مبارکه در این زمینه باید استفاده شود چراکه شرکت‌های بزرگ کشور وظیفه تعریف پروژه‌هایی را دارند که مردم را در امر تولید مشارکت دهند، ابراز کرد: پروژه احداث نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه فرصتی است که باید به‌درستی از آن استفاده کنیم تا مردم از طریق خرید سهام پروژه‌ها در سرمایه‌گذاری برای تولید دخیل شوند.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: بنابراین پروژه احداث بزرگ‌ترین نیروگاه متمرکز خورشیدی فولاد مبارکه، ویژگی استفاده از ظرفیت مردمی در سرمایه‌گذاری را دارد؛ این موضوع که برای اجرا و تکمیل پروژه‌های مختلف بتوانیم از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم، بسیار مهم است و ساخت نیروگاه خورشیدی یکی از مصادیق آن است؛ در اجرای این پروژه، موضوع زمان برای ما بسیار کلیدی است، چراکه این حوزه به‌شدت با تغییرات تکنولوژی مواجه است.

وی تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه درصدد است تا بار خود را از روی دوش شبکه سراسری برق بردارد و در همین راستا حدود ۶۵۰ مگاوات از برق مورد نیاز این شرکت از نیروگاه‌های داخلی این مجموعه در حال تأمین است و پیش‌بینی می‌شود تا تیرماه سال جاری این عدد به ۸۵۰ مگاوات افزایش یابد. پروژه‌های نیروگاهی گروه فولاد مبارکه برای تأمین نیاز همه شرکت‌های زیرمجموعه تعریف شده‌اند چراکه در صورت اُفت میزان برق، از میزان سودآوری و درآمد کل گروه فولاد مبارکه کاسته می‌شود.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده