تاریخ: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۰۷
بازدید: ۲۱
کد خبر: ۳۷۴۲۰۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

بهینه‌سازی روش‌های تولید فولاد بر پایه یافته‌های پژوهشی محققان دانشگاه سمنان

بهینه‌سازی روش‌های تولید فولاد بر پایه یافته‌های پژوهشی محققان دانشگاه سمنان
‌می‌متالز - معاون پژوهش و فناوری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان از بهینه‌سازی روش‌های تولید فولاد بر پایه تازه‌ترین یافته‌های پژوهش محققان و اساتید این دانشگاه خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمدمهدی خطیبی امروز دوم اردیبهشت اظهار کرد: مقاله علمی مشترک دکتر آرین زارع‌قادی دانش‌آموخته مقطع دکترای تبدیل انرژی، مهندس نوید رادفر دانشجوی دکترای تبدیل انرژی و پروفسور محمدصادق ولی‌پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و پروفسور هونگ یونگ سان در مجله معتبر Steel Research International (از انتشارات جان وایلی) به عنوان یکی از مقالات برتر و پراستناد این ژورنال در سال ۲۰۲۴ انتخاب شد.

وی ادامه داد: عنوان مقاله منتخب A Review on the Modeling of Direct Reduction of Iron Oxides in Gas-Based Shaft Furnaces است که حاصل فعالیتی مشترک بین دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان با دانشگاه یوتا آمریکا بوده و فعالیت‌های مرتبط با این مقاله در آزمایشگاه انرژی خورشیدی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان انجام شده است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه سمنان، معاون پژوهش و فناوری دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان افزود: این مجله با ضریب تأثیر ۱.۹ و رده کیفی Q۲ در نظام رتبه‌بندی ISI از جمله نشریات پیشرو در حوزه متالورژی و فناوری‌های مرتبط با فولاد است و مقاله برگزیده به بررسی مدل‌سازی فرآیند احیای مستقیم اکسید‌های آهن در کوره‌های محوری بر پایه گاز می‌پردازد و یافته‌های آن می‌تواند نقش مؤثری در بهینه‌سازی روش‌های تولید فولاد داشته باشد.

وی تصریح کرد: این مجله که در سال ۱۹۲۷ تأسیس شده، بستری برای انتشار پژوهش‌های باکیفیت در حوزه‌های متالورژی فرآیندی، شکل‌دهی فلزات و مهندسی مواد با تمرکز بر فولاد و آلیاژ‌های آهنی است و مقالات منتخب در این دوره شامل تحقیقات جذاب از پژوهشگران سراسر جهان در موضوعاتی مانند فولادسازی پایدار، بازیافت، ریخته‌گری مداوم، ریزساختار و خواص مکانیکی بود.

او افزود: این دستاورد علمی، حاصل همکاری مشترک پژوهشگران آزمایشگاه انرژی و محیط‌های متخلخل دانشگاه سمنان و دانشگاه یوتا (آمریکا) است و نشان‌دهنده جایگاه رو به رشد تحقیقات ایران در عرصه‌های بین‌المللی است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده