
به گزارش میمتالز، محل توقف، نه کاروانسرای جهانی شاه عباسی بود، نه آرامگاه تورانشاه! نه سد تاریخی زو بود، نه آب انبار آهنگران! نه آبشار سبزرود بود، نه دشت لالههای بسطاق! نه منطقه ییلاقی خاور بود، نه روستای هدف گردشگری مصعبی کریمو! نقطه ایستادن کاروان، گوشمیر بود.
تنها اطلاعاتی که از روستای گوشمیر با وجود همجواری با معادن بنتونیت– از گرانترین و پرکاربردترین کانیهای دنیا- در صفجه جهانی اطلاعات-اینترنت- به ثبت رسیده، این است؛ "گوشمیر، روستایی در دهستان دوکوهه بخش سه قلعه شهرستان سرایان استان خراسان جنوبی ایران است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۵۸ نفر (در ۱۵ خانوار) بوده است".
سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی در جوار گوشمیر، یکی از مناطق گمنام شهرستان سرایان میایستد تا به انتظار مردم پاسخ گوید. مردم این روستا هم با وجود همه نیازهایی که دارند، درست مثل دیگر ساکنان جغرافیای وسیع خراسان جنوبی، کم توقعند.
مطالبه اهالی گوشمیر، تنها دو چیز است، بهرهمندی از گاز شهری و بهسازی تنها راه دسترسی روستا، آن هم به دو دلیل عمده؛ یکی اینکه تأمین سیلندرهای گاز مایع هم وسیله نقلیه میخواهد، هم مردی که توان جابهجایی داشته باشد، و دوم اینکه آسفالت جاده زیر چرخهای سنگین و ترددهای همیشگی ماشینآلات معادن همسایه جان داده است.
دو تماس تلفنی فوری، دو دستور ویژه و دو خبر خوب، نور امید را در دل مردم روشن میکند، شرکت گاز تا همین هفته دولت پیشرو- شهریورماه - گوشمیر را هم به شبکه سراسری گاز متصل میکند و اداره کل راهداری و حملونقل جادهای هم دستی به سر و گوش جاده خواهد کشید.
استاندار خراسان جنوبی به دل روستا میزند و ضمن رصد میدانی شرایط و گفتوگو با مردم، از همسایههای نامهربانشان جویا میشود، معادنی که علاوه بر سروصدا و گردوخاک شان، با تردد بی وقفه ماشینآلات سنگینشان، آسایش را از مردم ربودهاند.
هاشمی که از همان بدو ورود بر تمکین واحدهای صنعتی و معدنی به اصل مسوولیتهای اجتماعی تأکید دارد، برای معادن بنتونیت در مجاورت گوشمیر هم دستور ویژهای صادر میکند؛ رسیدگی به مشکلات این واحدها در نخستین جلسه شورای معادن در راستای کمک به رونق تولید و حمایت از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان و نیز بررسی موضوع کمتوجهی آنها در اجرای تکلیفی که سالهاست پشتگوش انداختهاند، البته به منظور پاسخگویی به دغدغههای مردم!
منبع: خبرگزاری تسنیم