به گزارش می متالز، در پنجاهوسومین نشست خبری «یک دیدار، یک عرضه» که به تشریح ظرفیتهای «زشریف» اختصاص داشت، آخرین وضعیت این شرکت برای ورود به بازار سهام تشریح شد.
بر اساس برنامه اعلام شده، فردا سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۸ به میزان ۱۰ درصد از سهام «زشریف» شامل ۵۲ میلیون سهم در محدوده قیمتی ۴۱۰ تا ۴۲۰ تومانی هر سهم در بازار دوم معاملات فرابورس به صورت بوک بلدینگ عرضه اولیه شود.
در این عرضه سهمیه هر کد حقیقی و حقوقی ۲۵۰ سهم تعیین شده و سرمایه گذاری کشاورزی کوثر از طریق کارگزاری بانک دی اقدام به واگذاری خواهد کرد.متعهد خرید نیز شرکت مرغک و سقف تعهد خرید مجموعا ۵۰ درصد سهام قابل عرضه است.
همچنین عبد امیر باروت کوب مدیرعامل این شرکت با اعلام اینکه این شرکت یک درصد از فروش کل کشور را بین واحدهای صنعتی برخوردار است اعلام کرد: این شرکت تقریبا همه تسهیلات بانکی که از سال های گذشته آن را دریافت را تسویه کرده است و از هیچ ارز دولتی استفاده نمی کند.
وی در ادامه اظهار داشت: واردات برخی از فراورده های دامی از خارج بزرگترین ریسک این شرکت و صنعت است که با استفاده از ظرفیتهای داخلی نسبت به پوشش این ریسک اقدامات لازم صورت گرفته تا روند سودآوری سهام شرکت در یکمسیر متعادل و رو به رشد قرار بگیرد.
گفتنی است، پذیرش شرکت کشت و صنعت شریف آباد در شهریور ماه سال ۹۷ صورت گرفته و در اسفندماه سال گذشته نماد «زشریف» در گروه زراعت و خدمات وابسته زیر مجموعه گروه کشاورزی در فرابورس درج شده است.
همچنین بر اساس اطلاعات منتشره در سامانه کدال، توجه به افزایش ظرفیت دامداری از سال ۸۸ شرکت با هدف سودآوری و بازدهی بیشتر اقدام به احداث سالنهای فری استایل کرده که سالن شماره یک با ظرفیت ۷۵۰ راس در اردیبهشت سال ۹۰، سالن شماره دو با ظرفیت ۷۵۰ راس در بهمن سال ۹۰، سالن شماره سه با ظرفیت ۳۵۰ راس در آذر سال ۹۱، سالن چهار با ظرفیت ۷۵۰ راس تکمیل در اردیبهشت سال ۹۲ افتتاح و به بهرهبرداری رسیده و سالن شماره ۵ به عنوان شیردوشی و جایگاه دام های آماده زایش در سال ۹۵ به بهره برداری رسیده است.
گفتنی است این شرکت در ۱۱ مهر سال ۶۳ نوع شرکت به سهامی خاص و تبدیل و نام شرکت در ۲۲ بهمن سال ۸۰ به کشت و صنعت شریف آباد تغییر یافت و در ۲۲ شهریور سال ۸۳ به سهامی عام تبدیل و مجددا طبق مصوبه مجمع فوقالعاده ۲۲ مرداد سال ۹۱ به سهامی خاص تغییر یافت.
همچنین ۵ اسفند سال ۹۱ واحد کارخانه فرآورده های لبنی با نام تجاری رابتا ناک از طرف شرکت سرمایهگذاری کشاورزی کوثر بر اساس ارزش دفتری به شرکت واگذار شد.