تاریخ: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۴۳
بازدید: ۳۹
کد خبر: ۳۸۱۲۷۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
استاندار کرمان:

شرکت مس پیشگام بهره‌مندی از توان فنی و علمی نیرو‌های مستعد استان کرمان باشد

شرکت مس پیشگام بهره‌مندی از توان فنی و علمی نیرو‌های مستعد استان کرمان باشد
‌می‌متالز - شرکت ملی صنایع مس ایران می‌تواند پیشگام بهره‌مندی از توان فنی و علمی نیرو‌های مستعد و ظرفیت‌های خوب استان کرمان باشد.

به گزارش می‌متالز، «محمدعلی طالبی» شامگاه ۱۵ مرداد در حاشیه بازدید از نهمین نمایشگاه بین‌المللی «معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته» استان کرمان اظهار کرد: از نظر کلی نمایشگاه خوبی بود، اما انتظاراتی که وجود دارد با امکانات مجموعه همخوانی ندارد و باید امکانات بهتری را فراهم کنیم که بتواند انتظارات ما را از نمایشگاه پاسخ دهد.

وی ادامه داد: در حد بضاعت، نمایشگاه خوب بود، اما برای استان اول معدنی ایران، انتظار این است که شاهد حضور فعالان کشوری این حوزه در بالاترین سطح هم از لحاظ کیفی و هم کمّی باشیم.

طالبی افزود: در کنار نمایشگاه باید فرصت‌هایی برای تبادل اطلاعات بین تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان قطعات و خدمات با مجموعه‌های بزرگ صنعتی و معدنی استان شکل بگیرد. ضمن اینکه این نمایشگاه فرصتی برای بهره‌مندی صنایع و معادن استان از حضور تولیدکنندگان و ارائه‌کنندگان خدمات در بخش‌های مختلف است.

استاندار کرمان همچنین با اشاره به حضور شرکت ملی صنایع مس در این نمایشگاه، تصریح کرد: حضور شرکت مس ایران خوب بود.

وی افزود: شرکت مس با توجه به ماهیت ملی بودنش و اجرای پروژه‌های سنگین متعدد و بزرگ در استان کرمان می‌تواند پیشگام بهره‌مندی از توان فنی و علمی نیرو‌های مستعد و ظرفیت‌های خوب استان کرمان باشد که اگر این اتفاق رخ دهد، قطعاً مسیر خوبی برای سایر شرکت‌های معدنی استان فراهم خواهد شد.

از صنعتگران داخلی حمایت می‌کنیم

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در حاشیه بازدید استاندار از نمایشگاه اظهار کرد: بسیار خرسندم که در این رویداد بسیار مهم در استان کرمان حضور پیدا کردیم. به هر حال حضور همه مدیران ارشد ملی مس در این نمایشگاه نشان از توجه به صنعتگران استان کرمان خواهد بود.

«سیدمصطفی فیض‌اردکانی» افزود: امیدوارم که این رویداد‌ها در مجموعه استان چه در خود شهر کرمان چه در شهر‌هایی که ما فعالیت‌های معدنی و صنعتی داریم، بیشتر شود و بتوانیم حلقه‌های ارتباطی مستمر و پایداری را با صنعتگران داشته باشیم چرا که هم عملیات مجموعه مس و هم توسعه‌ها را تسهیل می‌کند و هم به حوزه فعالیت صنعتگران در حوزه‌های مختلفی که خدمات ارائه می‌دهند رونق خواهد بخشید.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: شرکت مس پیشران توسعه صنعتی کشور است و به‌ عنوان یک شرکت ملی خودش را موظف و مکلف می‌داند که در راستای سیاست‌های توسعه صنعتی کشور نقش موثری را ایفا کند و ما حمایت از صنعتگران داخلی را از اهم وظایف خودمان می‌دانیم.

وی در همین زمینه اضافه کرد: دپارتمان و واحد مستقلی را برای این کار در ساختار ملی مس پیش‌بینی کردیم و شورایی برای این کار ترتیب داده شده و با جدیت این همکاری دنبال خواهد شد. امیدوارم که در سال‌های آتی و ماه‌های آتی اتفاق‌های بهتر و بیشتری بیفتد.

استاندار کرمان با حضور در غرفه‌های مختلف با شرکت‌کنندگان در نمایشگاه تخصصی صنعت، معدن و ماشین‌آلات صنعتی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

طالبی با همراهی «امیر حسن‌زاده» مدیرکل دفتر نظارت بر معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت و «غلامرضا سالاری» معاون هماهنگی امور افتصادی استاندار کرمان از بخش‌های مختلف این نمایشگاه تخصصی بازدید به‌ عمل آورد.

مدیرکل دفتر نظارت بر معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در حاشیه این نمایشگاه گفت: نمایشگاه معدن در کرمان نمایشگاه خوبی است و مس هم حضور خوبی داشت. نیازمندی‌های سرمایه‌گذاری خود را نیز به نمایش گذاشته بود.

امیر حسن‌زاده درباره کمبود‌های این نمایشگاه نیز گفت: نشست‌های تخصصی از جمله خلأ‌های این نمایشگاه بود که امیدوارم در سال‌های بعد جبران شود. همچنین حضور اساتید و دانشجویان نیز در این نمایشگاه کم‌رنگ بود.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده