تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۲۲:۴۱
بازدید: ۲۶۸
کد خبر: ۴۰۸۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
ارزانی:

قطعا امسال فولاد هرمزگان را سودده می‌کنیم

می متالز - مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به صادراتی بودن محصول این شرکت بیان کرد: باید بازار برای صادرات وجود داشته باشد.
قطعا امسال فولاد هرمزگان را سودده می‌کنیم

فرزاد ارزانی درباره وضعیت فعلی فولاد هرمزگان اظهار کرد: وضعیت فعلی شرکت، وضعیت خوبی است. نیروی انسانی قوی، متعهد، جوان و با انگیزه را در اختیار دارد که می‌توان آن را شرط موفقیت هر شرکتی دانست. نخستین موضوعی که ما را به سمت موفقیت سوق می‌دهد، نیروی انسانی است.

وی ادامه داد: خوشبختانه فولاد هرمزگان از دیدگاه نیروی انسانی بسیار قوی است. البته باید مقداری نظم کاری ایجاد شود و کار گروهی را ترویج دهیم. همچنین از دیدگاه فرهنگ‌سازی باید ارتباط بین واحدها باید افزایش پیدا کند. چنین توانایی‌هایی در فولاد هرمزگان وجود دارد و امیدوار هستیم با همکاری‌های صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌شود در این راستا موفق باشیم.

وی افزود: در بحث صادرات نیز، محصول تولیدی در هرمزگان محصولی است که بخش کمی از آن در بازار داخلی و مابقی آن راهی بازارهای صادراتی می‌شود. صادرات خود نیز تابع نظم بازار جهانی است. یعنی باید بازار وجود داشته باشد تا محصولی را صادر کنیم.

ارزانی تصریح کرد: وضعیت فولاد در 1 تا 2 سال اخیر وضعیت خوبی نبوده است اما خوشبختانه این وضعیت مانند سال‌های پیش نیست و بهتر از سال گذشته شده ‌است. امیدواریم با ظرفیتی که در هرمزگان وجود دارد و وضعیت که بهبود یافته این شرکت بتواند با ظرفیت کامل فعالیت کرده و محصول خود را صادر کند.

به گفته وی، در این رابطه بازارهایی شناسایی شده و مشتری‌های خوبی وجود دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان درباره ایجاد EPS مثبت در سال ۹۶، بیان کرد: بطور قطعی در سال جاری نه تنها ضرر نخواهیم کرد بلکه شاهد سوددهی خواهیم بود. فولاد هرمزگان با توجه به قرارگیری در منطقه بسیار مناسب و در اختیار داشتن ظرفیت خوب باعث می‌شود ۱۰۰ درصد EPS مثبت شود.
ارزانی با اشاره به سوابق خود اظهار کرد: بنده فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی اصفهان هستم و لیسانس مهندسی مکانیک دارم. در سال 1364 استخدام فولاد مبارکه شدم و تا به امروز در فولاد مبارکه بودم. البته در این سال‌ها سمت‌های متفاوتی داشتیم. به عنوان مثال پس از عقد قرار داد ایلوا در فولاد مبارکه به عنوان یکی از روسای بخش ناحیه نورد سرد در ایتالیا مشغول به کار بودم. پس از بازگشت از ایتالیا، فولاد مبارکه در سال ۷۰-۷۱ راه‌اندازی شد و در راه‌اندازی ناحیه نورد سرد بنده مسئول بودم و چند خط را راه‌اندازی کردیم. همچنین چندین سال در بخش بهره‌برداری مشغول بکار بودم و حدود ۱۰ سال رئیس این بخش بودم و پس از انتصاب به عنوان مدیر ناحیه ۱۰ تا ۱۲ خط را در دست داشتم. در همین دوره خط گالوانیزه، ورق رنگی را افتتاح کردیم. همچنین شاهد یک توسعه سنگین در این بخش بودیم. بطورکلی بخشی از کار بنده در بهره‌برداری و بخشی دیگر در توسعه سپری شده است. پس از حضور دکتر سبحانی در فولاد مبارکه، از بنده برای همکاری دعوت کردند و در سال 1392، به عنوان معاون فناوری کشور انتخاب شدم.

به گفته ارزانی، معاون فناوری مانند دفتر فنی یک شرکت است که واحدهای مختلف شرکت را رصد می‌کند.

وی ادامه داد: در این سمت، توانستیم با طرح جامع فولاد مبارکه تا افق ۱۴۰۴را در شرکت تهیه کرده و مصوبه هیات مدیره شرکت را در این رابطه دریافت کنیم. این طرح برای کل هلدینگ مبارکه است. براساس این طرح برنامه تمامی شرکت‌های تابع تا سال ۱۴۰۴، مشخص است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان درباره همکاری با بهرام سبحانی مدیرعامل فولاد مبارکه، تصریح کرد: آقای دکتر سبحانی یکی از شخصیت‌های بی‌نظیر کشور در صنعت به ویژه صنعت فولاد هستند. اگر بخواهیم دو نفر را در صنعت فولاد کشور نام ببریم بدون شک نفر اول آقای سبحانی هستند زیرا ایشان تمام فرآیند تولید فولاد را به جزییات و با عدد و رقم می‌دانند. این موضوع در سطح کشور بی‌نظیر است.

ارزانی بیان کرد: ایشان فردی توانا، قوی و کارشناس هستند.

وی همچنین درباره تغییر در بازارهای صادراتی افزود: کار را در بازارهای صادراتی که با آنها مشغول به همکاری هستیم ادامه خواهیم داد اما در کنار آن باید به دنبال بازارهای هدف جدید دیگری بود. باید با همه تعامل داشت و نباید محصول تولیدی را تنها به یک بازار عرضه کرد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان با اشاره به قیمت تمام شده تصریح کرد: قیمت تمام شده محصول تولیدی باید کاهش پیدا کند. برای این کار باید پرت‌ها را کاهش و میزان مصرف را بهینه کنیم. برای این موضوع برنامه در دستورکار است و باید هدف‌گذاری صورت بگیرد. این موضوع تنها شامل تولید نمی‌شود بلکه باید در بخش‌های ستادی نیز برخی هزینه‌ها را کاهش دهیم.

ارزانی افزود: ۶۰ درصد هزینه‌های فولاد هرمزگان در بخش خرید مواد اولیه است. اگر از این میزان ۱۰ درصد صرفه‌جویی شود با این اقدام ۶ درصد از هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه باید این موضوع در تمامی بخش‌ها هدف‌گذاری شود تا شاهد مدیریت بهینه هزینه‌ها باشیم. این موضوع به مفهوم کاهش هزینه نخواهد بود.

به گفته وی، ما هیچگاه به دنبال کاهش کیفیت و خدمات ارائه شده به پرسنل خود نیستیم بلکه معتقد به مدیریت بهینه هزینه‌ها هستیم. باید پول را در جای درست خرج کرد. روح این سازمان به نیروی انسانی آن است.

ارزانی با اشاره به نخستین برنامه برای سال 1396 گفت: اولویت اول ما در سال 1396 دید و بازدید از خطوط و دیدار با کارکنان است. همچنین قرار است گردهمایی‌های مختلفی را با کارکنان داشته باشیم و هدف‌گذاری‌ها را مشخص کنیم.

به گفته وی فولاد هرمزگان بدون شک در آینده به سمت تولید فولاد خاص خواهد رفت.

گفت‌وگو از علیرضا جعفری نژاد

عناوین برگزیده