به گزارش می متالز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، بر اساس این تفاهم نامه بنیاد مستضعفان توسعه اشتغال و تامین معیشت پایدار در مناطق روستایی شهرستان قصر قند را با استفاده از راهبردهای توانافزایی و ظرفیتسازی بر پایه اعتماد و مشارکت مردم مورد تاکید قرار داده است.
تفاهمنامه مذکور میان رئیس بنیاد مستضعفان و استاندار سیستان و بلوچستان امضا شد و در این تفاهم نامه آمده است بنیاد مستضعفان با انتخاب مشاور توان افزایی با ایجاد ساختارهای مردمی نسبت به تشکیل گروههای آبادانی و پیشرفت و صندوقهای آبادانی و پیشرفت در روستاها اقدام میکند.
همچنین بنیاد در راستای تحقق اهداف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شرکتهای تعاونی دهستان را تشکیل میدهد و با کمک تسهیلات بانک سینا و سایر بانکها بستر لازم را برای ایجاد فرصتهای شغلی و بهبود معیشت مردم فراهم میکند.
همچنین بنیاد در راستای تحقق اهداف تفاهمنامه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارت آموزی، ترویجی و تخصصی لازم را با همکاری دستگاههای مرتبط عملیاتی میکند.
از سوی دیگر استانداری سیستان و بلوچستان نیز متعهد میشود مطالعات انجام شده از وضعیت و ظرفیتهای منطقه را در اختیار بنیاد قرار دهد و اعتبارات دستگاههای اجرایی مشارکت کننده در پروژههای آبادانی و پیشرفت منطقه را با اولویت تامین کند.
بنابراین گزارش طرح «آبادانی و پیشرفت منطقهای بنیاد مستضعفان» در ۱۴ منطقه کم برخوردار کشور در راستای منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری، توسط بنیاد مستضعفان با پشتوانه پژوهشهای میدانی دانشگاهی و استفاده از مدیران جوان و انقلابی انجام میشود.
این طرح با اهدافی نظیر رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی و فرهنگی، توانمندسازی اجتماعی مردم و تکیه بر قابلیتها و توانمندیهای بومی و طبیعی مناطق بر اساس پژوهشهای میدانی و الگوی انجام شده در قلعه گنج و تجارب به دست آمده در مناطق مختلف کشور در حال اجرا است .
طرح آبادانی و پیشرفت با شعار محوری «کار با مردم برای مردم» در برخی دیگر از مناطق کم برخودار کشور در دستور کار سال جاری بنیاد مستضعفان قرار گرفته است که از جمله میتوان به شهرستان مراوه تپه در استان گلستان، شهرستان کوهرنگ در استان چهار محال و بختیاری، شهرستان کوهدشت در استان لرستان، شهرستان باخرز در استان خراسان شمالی و شهرستان شادگان در استان خوزستان اشاره کرد.