به گزارش می متالز، در فرآیند ارزیابی ششمین جایزه بهره وری حدود 60 شرکت برای حضور اعلام آمادگی کردند که از این تعداد، 33 شرکت با ارسال اظهارنامه موفق به شرکت در فرآیند ارزیابی شدند.
در بخش پروژه های بهبود نیز 73 پروژه از 40 شرکت دریافت شد که در پایان، 9 پروژه از 8 شرکت به عنوان پروژه های بهبود برتر انتخاب شدند.
معیارهای ارزیابی جایزه بهرهوری بخش معدن و صنایع معدنی مشتمل بر رهبری و استراتژی، سرمایههای انسانی، منابع سازمانی، فرآیندها، محصولات و خدمات، نتایج مشتریان، نتایج کارکنان، نتایج جامعه و نتایج کلیدی بهرهوری است.
سطوح جایزه ملی بهره وری معدن و صنایع معدنی شامل تلاشگران بهرهوری، پیشروان بهرهوری (1 تا 5 ستاره)، تندیس برنزین پیشتازان بهرهوری، تندیس سیمین پیشتازان بهرهوری و تندیس زرین پیشتازان بهرهوری است که شرکت ها بر اساس امتیاز (از 60 تا بالای 650 امتیاز) انتخاب شدند.
اجرای جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی، اهدافی همچون «ایجاد چارچوبی جامع و یکپارچه به منظور سازماندهی فعالیتهای مرتبط با ارتقای بهرهوری»، «برقراری ارتباط معنیدار بین شاخصهای بهرهوری و فعالیتها و فرآیندهای بنگاهها»، «تشویق بنگاهها برای انجام عملیات خودارزیابی و شناسایی نقاط قوت و نواحی قابل بهبود خود»، «ایجاد فضای لازم برای تبادل تجربههای موفق بنگاهها در زمینه ارتقای بهرهوری» و «ایجاد فضای رقابتی به منظور ارتقای بهرهوری و معرفی بنگاههای موفق» را دنبال می کند.
بنا به این گزارش، فردا صبح (27 خرداد)، همایش ششمین جایزه بهره وری معدن و صنایع معدنی ایران در هتل ارم تهران برگزار می شود.