تاریخ: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۵۰
بازدید: ۵۵۵
کد خبر: ۴۱۶۶۰
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
مدیرعامل شرکت آلوم‌جام مطرح کرد:

کاهش 70 درصدی تولید پنجره آلومینیومی

می متالز - مدیرعامل شرکت آلوم‌جام تولیدکننده پنجره‌های آلومینیومی در آذربایجان غربی، گفت: برخی از کارشناسان در حوزه تولید پنجره‌های آلومینیومی معتقدند که پنجره‌های UPVC مقرون به صرفه‌تر و بهتر از پنجره‌های آلومینیومی است ولی با توجه به سابقه‌ای که در این حوزه دارم، به نظرم ساخت و تولید هر دو نوع این پنجره‌ها به یک میزان برای تولیدکننده هزینه‌بر است و از لحاظ کیفیت نیز هر دو مطلوب هستند، با توجه به اینکه هر دو نوع این پنجره‌ها باکیفیت هستند، بسته به سلیقه مخاطب است که کدام یک از این پنجره‌ها را مناسب ساختمان خود بداند؛ در واقع هزینه تأمین مواد اولیه و تجهیزات ساخت، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.
کاهش 70 درصدی تولید پنجره آلومینیومی

به‌ گزارش می متالز به‌ نقل از فلزات آنلاین، رحیم عبداله‌نژاد اظهار داشت: با اینکه گفته می‌شود، این دو نوع پنجره از لحاظ استقامت، عایق‌بندی، ابعاد بازشو و ... تفاوت‌هایی با هم دارند ولی تمام این تفاوت‌ها به سلیقه و درخواست خریدار مربوط می‌شود و مجموعه ما هر دو نوع آلومینیومی و UPVC را تولید می‌کنیم.

عبداله‌نژاد درخصوص کاهش میزان تولید در حوزه پنجره‌های آلومینیومی، گفت: در سال جاری به دلایل اقتصادی و عدم ثبات نرخ ارز و مشکلات به‌وجود آمده در زمینه واردات، مجبور شدیم میزان تولید پنجره‌های آلومینیومی را تا 70 درصد کاهش دهیم در صورتی که می‌توانستیم با استفاده از تجربه و توانمندی‌هایی که در کشور در زمینه ساخت این پنجره‌ها وجود دارد، امسال شاهد رشد تولید باشیم ولی متاسفانه در سال جاری روند تولید سیر نزولی به خود گرفت و تولیدکنندگان چاره‌ای جز، تعطیلی واحد تولیدی خود ندارند.

وی افزود: عوامل زیادی بر روی ساخت و تولید پنجره آلومینیومی تاثیرگذار است ولی من فکر می‌کنم سهم تمام عوامل به یک نسبت و به یک میزان است و همانطور که میزان تقاضا برای ساخت کم شده، دسترسی به مواد اولیه موردنیاز نیز کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت آلوم‌جام با اشاره به محصولات کشورهای دیگر در زمینه تولید پنجره آلومینیومی، اظهار کرد: از لحاظ کیفیت ساخت، مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز از سایر کشورها عقب هستیم و با شرایط به وجود آمده نیز نمی‌توان پیش‌بینی کرد که شرایط بهتری در آینده پیش روی ما باشد.

عبداله‌نژاد درخصوص تهیه مواد اولیه، بیان کرد: مواد اولیه به صورت مستقیم و بدون واسطه‌گری دلالان تهیه می‌شود و در این خصوص خوشبختانه مشکلی وجود ندارد البته در مقطع زمانی خاصی، امکان خرید اعتباری نیز برای ما میسر شده بود که کمک شایانی به ما کرد اما در حال حاضر نمی‌توانیم از این طریق نیز خریدی انجام دهیم و همین دسترسی دشوار به مواد اولیه خود یکی از دلایل تعطیلی واحد ماست.

وی در پایان گفت: در کشور چهار هزار کارگاه تولید درب و پنجره آلومنیومی وجود داشت که در حال حاضر، تعداد کمی از آن‌ها فعال هستند؛ در سال‌های گذشته تمایل زیادی در همکارانم برای حضور و افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه شاهد بودم اما هم اکنون هیچ کس حاضر نیست در این حوزه سرمایه‌گذاری کند.

عناوین برگزیده