تاریخ: ۰۲ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۰:۳۳
بازدید: ۲۳۳
کد خبر: ۴۲۴۲۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

صرافی توسعه صادرات، ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ سنا خریداری میکند

می متالز - مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در جمع صادرکنندگان قزوین گفت: صرافی توسعه صادرات، ارز صادرکنندگان را به صورت نامحدود به نرخ سامانه سنا خریداری می کند.
صرافی توسعه صادرات، ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ سنا خریداری میکند

به گزارش می متالز، اعضای اتحادیه صادرکنندگان قزوین، در جلسه ای با مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران راهکارهای تقویت صادرات استان را به بحث و تبادل نظر گذاشتند.

دکتر علی صالح آبادی در این جلسه که در ساختمان مرکزی بانک توسعه صادرات ایران در تهران برگزار شد تصریح کرد: در حوزه خدمات ارزی، صرافی توسعه صادرات با هماهنگی بانک مرکزی و با برخورداری از نیروی متخصص این اختیار را دارد که ارز صادرکنندگان را به صورت نامحدود به نرخ سامانه سنا خریداری کند؛ این اطمینان به شما داده می شود که در حوزه اسکناس و حوالجات، صرافی هر آنچه در توان دارد را برای رفع نیاز مشتریان ارائه خواهد داد.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران با تایید ظرفیت های صادراتی استان قزوین گفت: در حال حاضر سطح اختیارات شعبه بر اساس وضعیت شعبه تعیین می شود و برای ارتقا سطح اختیارات، لازم است درجه شعبه ارتقا پیدا کند.

وی در مورد درخواست صادرکنندگان قزوین در مورد بیشتر شدن اختیارات شعبه، اذعان داشت: ارتقا درجه شعبه مستلزم جذب مشتریان جدید و افزایش حجم تسهیلات و خدمات شعبه است و در این زمینه اتاق بازرگانی می تواند ظرف یکسال آینده در زمینه حضور شرکت های صادراتی در شعبه بانک توسعه صادرات ایران، نقش موثری ایفا کرده و زمینه را برای افزایش اختیارات شعبه آماده کند.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران به ظرفیت بستر بانکداری باز در بانک توسعه صادرات ایران اشاره کرد و گفت: پیش از این بانک توسعه صادرات، ساز و کار بانکداری الکترونیک را برای مشتریان فراهم کرده بود و خوشبختانه هفته گذشته با راه اندازی سامانه بانکداری باز بستری فراهم شد تا مشتریان با سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر از خدمات بانک استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار اگزیم نیوز بر اساس رایزنی های انجام شده در این جلسه دیدار انجمن صادرکنندگان با مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران، تصمیم گرفته شد تا شعبه قزوین بعنوان پایلوت برای ارائه خدمات بانکداری باز انتخاب شود؛ صالح آبادی در این زمینه گفت: خوشبختانه با فراهم آمدن بستر بانکداری باز در بانک توسعه صادرات، این امکان فراهم شده تا با اتصال سیستم حسابداری شرکت ها به سامانه های بانک، انواع خدمات بانکی با سرعت و کیفیت بالا ارائه شود و مشتریان تنها برای دریافت تسهیلات در شعبه حاضر شوند.

وی در خصوص نرخ تسهیلات بانک گفت: بر اساس مفاد مندرج در بسته حمایت از صادرات، تسهیلات بانکی از محل منابع بانک و منابع صندوق توسعه ملی بصورت تلفیقی و با سهم ۵۰ درصد تامین می شود و میانگین نرخ این تسهیلات ۱۴.۵- ۱۴ درصد است و با توجه کاهش صادرات نفت و در نتیجه کاهش منابع صندوق توسعه ملی و نیز محدودیت های بانک در جذب منابع مردمی، تغییری در این نرخ سود داده نخواهد شد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات در خصوص افزایش تسهیلات به صادرکنندگان قزوین گفت: با توجه ظرفیت های صادراتی استان این پیشنهاد عملیاتی شده و سطح تسهیلات در شعبه افزایش خواهد داشت؛ تسهیلات شعبه در حال حاضر ۱۰۰۰ میلیارد ریال است و در صورت تمرکز منابع صادرکنندگان در شعبه و رشد استفاده مشتریان از خدمات بانک توسعه صادرات، تسهیلات افزایش داده خواهد شد.

به گفته صالح آبادی، از آنجایی که اعتبار سنجی برای بانک از جایگاه ویژه و مهمی برخوردار است، شرکت های خوش حساب و برخوردار از رتبه اعتباری مطلوب فرایند سهل تری را برای دریافت تسهیلات طی خواهند کرد؛ وی گفت: در موارد متعددی بانک متناسب با شرایط شرکت های صادراتی، برای حل مشکلات آنها در بخش های مختلف همکاری می کند.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، اتاق بازرگانی را نهاد مرجع برای شناسایی ظرفیت های صادراتی استان دانست و گفت: اتاق بازرگانی شناخت کاملی از فضای تولیدی و صادراتی استان دارد، بنابراین می تواند در معرفی شرکت های صادراتی به بانک نقش مهمی ایفا کند؛ سفرهای استانی من و هیات مدیره نیز در ادامه شناسایی و ارزیابی ظرفیت های صادراتی استانها انجام می پذیرد و امیدوارم ظرف چند ماه آینده در این زمینه بازدیدی از استان داشته باشیم.

علی صالح آبادی تاکید کرد: با این پیش فرض حرکت می کنیم که تا سال آینده شعبه قزوین، با کسب رتبه درجه یک فعالیت های خود را از سطح فعلی، ارتقا دهد. وی بیان داشت: صادرات امری مقدس و در شرایط فعلی اهمیت آن برای کشور دوچندان است و از آنجا که زمان آن فرا رسیده که کشور با صادرات غیر نفتی اداره شود، باید همه تلاش خود را برای پیشبرد اهداف صادراتی به کار ببندیم؛ علی رغم همه محدودیت های موجود، تلاش داریم در حوزه های مختلف اعم از ارزی و ریالی همه توان و ظرفیت خود را برای ارائه خدمت به صادرکنندگان به کار ببندیم.

منبع: ایبنا
عناوین برگزیده