تاریخ: ۰۴ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۰۳
بازدید: ۱۵۶
کد خبر: ۴۳۱۰۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون وزیر صنعت:

تولید فولاد در هرمزگان به ۱۰ میلیون تن می رسد

می متالز - امروز در قالب طرح جامع فولاد، ظرفیت سازی تولید فولاد در استان هرمزگان از چهار میلیون تن که در دست اجراست، به ۱۰ میلیون تن خواهد رسید.
تولید فولاد در هرمزگان به ۱۰ میلیون تن می رسد

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور پیش از ظهر سه شنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری خانه معدن ایران با مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران افزود: تحقق ۶ میلیون تن فولاد جدید با مجری گری منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس صورت می‌گیرد.
به گفته وی، امسال برنامه مهم ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) توسعه اکتشافات معدنی در گستره ۳۰۰ هزار کیلومتر است که با مشارکت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، کنسرسیومی از شرکت‌های بزرگ بخش خصوصی که در حال انجام است با بهره گیری از پهنه‌های معدنی اجرایی می‌شود. پشتوانه این طرح مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران است.
وی خاطرنشان کرد: امسال برنامه احیای ۱۵۰ معدن کوچک را ایمیدرو در دست اقدام دارد که در ۱۵ استان پیاده می‌شود، اما چنانچه زمینه فراهم شود در ۳۱ استان هم سراغ معادن کوچک می‌رویم.

وزارت صنعت احیای ۵۰۰ معدن کوچک را در قالب یک برنامه پنجساله در بهمن ۹۶ اطلاع رسانی کرد که موجب اشتغال ۲۵ هزار نفر شود و این امر می‌تواند به طور متوسط در هر استان ۱۶ معدن را در چرخه فعالیت قرار دهد.

غریب پور تصریح کرد: امروز ملزم به رونق بخشیدن به سرمایه گذاری در بخش معدن هستیم و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با سیاست تولی گری خود امکان سرمایه گذاری را در هر زمینه بخش خصوصی که آماده باشد، فراهم کند.

وی خاطرنشان ساخت: فعالیت بخش خصوصی در معادن باید سودآوری داشته باشد، زیرا سوددهی بازدهی کوتاه مدت است، اما بنگاه باید سودآور باشد، زیرا این مشخصه بلند مدت دارد و رونق تولید هم همراهش است.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت: توانمندسازی و توسعه نیروی انسانی با رویکرد ارتقای آموزشی مورد تاکید است و از سوی دیگر استفاده از دانش و نیروی بومی می‌تواند بخش معدن و صنایع معدنی را غنی کند.

وی ابراز امیدواری کرد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی همسو با توسعه فعالیت اکتشافی آمادگی حجم کار سه برابر یا بیشتر از میزان فعلی را داشته باشد و عملکرد سال گذشته این مجموعه در زمینه ۲۷ هزار نمونه آنالیز مواد معدنی گویای توانمندی آن است.

غریب پور، اهمیت بخشیدن به فعالیت مرکز یاد شده را به عنوان اولویت سازمان ایمیدرو دانست و افزود: تقاضا باید از سوی مرکز در تعامل با خانه معدن و ذی نفعان صنعت باشد.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین