تاریخ: ۲۱ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۵۸
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۴۴۶۰۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نمایشگاهی برای تبدیل تهدیدها به فرصت های طلایی

می متالز - در واقع هیچ تهدیدی وجود ندارد که فرصتی طلایی تلقی نشود اما غالبا انقدر غرق در فکر رفع تهدید و تحریم ها هستیم که فراموش میکنیم اینک زمان موعود است و باید تهدید و تحریم هایمان را پلی برای عبور از بحران ها تلقی نماییم، کما اینکه چه بسا در برخی موارد در سال های اخیر این اتفاق افتاده و توانستیم مواردی را بومی سازی و درونی سازی کنیم.
نمایشگاهی برای تبدیل تهدیدها به فرصت های طلایی

به گزارش می متالز، اما آنچه که اهمیت فوق العاده ای در سال های اخیر پیدا کرده و مقام معظم رهبری هم تاکید داشتند بحث تولید داخل و دوری جستن از اقتصاد نفتی بود که میتواند راهگشای خروج از بحران های ناشی از تحریم ها باشد.

اقتصاد کشوری مثل ایران با این میزان از ذخایر معدنی و علوم و فنون دانش بنیان با ظرفیت های تولیدی فراوان و قابل اتکا از جمله نیروی انسانی، سوخت و انرژی ارزان و از همه مهمتر بازارهای مصرف داخل و کشورهای همجوار باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
رونق تولید در کشور ما میتواند بخش اعظمی از مشکلات اقتصادی کشور را که البته مهمترین مشکل و معضل کشور هم هست را برطرف نماید. اما این مهم نیازمند اراده قوی و عزمی راسخ است. به عبارت دیگر با شعار سردادن و راهکارهای کاغذی ارایه دادن، نمیتوان دردی از تولید و اقتصاد پایدار را درمان و دوا کرد.
دانش تولید به عنوان بن مایه اصلی تولید موجود است، نیروی کار در دسترس و انرژی سوخت به نسبت ارزان و بازار مصرف و تقاضا هم به اندازه کافی موجود است و آنچه که هم اکنون نیاز دارد اراده ای برای برون رفت از وضعیت فعلی و رسیدن به نقطه مطلوب است اما بی تردید برای رسیدن به هدف باید مسیر اصلی را طی کرد هرچند در بین راه میانبر هم سرعت وصول به نتیجه را افزایش خواهد داد.
هم اکنون این اراده در بین صنعتگران و تولیدکنندگان به وجود آمده و دل بر این آراسته شده تا رونق به تولید بازگردد و در راستای نیل به اهداف مورد نظر گام های عملی برداشته شود و در واقع نهضت ساخت داخل به تکاپو افتاده و برگزاری نمایشگاه هایی با عناوین تولید داخل و آوردگاه های این چنینی مقدمه وپیش فرض این نهضت است.
نمایشگاه بزرگترین و مناسب‌ترین آوردگاه ملی برای مذاکرات دو و چند جانبه میان طرفین تقاضا در گروه‌های صنعت خودرو و قطعات آن، لوازم خانگی، صنایع معدنی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، مخابرات و صنایع دریایی با طرفین عرضه نظیر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، شرکت‌های دانش بنیان، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و صندوق‌ها و ساختارهای حمایتی و … به کمک واسط های فناوری و صنعتی است.
نمایشگاهی به همین منظور قرار است از ۲۷ الی پایان تیرماه ۱۳۹۸ در محل دایمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران برگزار شود، فرصت مناسبی برای متخصصان و فناوران به منظور شناسایی چالش‌ها و نیازهای صنعت و عقد تفاهم‌نامه همکاری برای داخلی سازی این نیازها خواهد بود.
این نمایشگاه ها، ایجاد همان فرصت هایی است که قراراست غنیمت شمرده شود و آوردگاهی باشد برای تعاملات و تفاهماتی که منجر به رشد و رونق تولید گردد.

قائم مقام و معاون پارلمانی،حقوقی و استان های وزارت صمت

سید شریف حسینی

عناوین برگزیده