به گزارش می متالز، معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: اقلام کالایی، قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنایع مختلف کشور برای درونسپاری و داخلی سازی در این نمایشگاه عرضه شده است.
امیری گفت: میزان نیازهای داخلی در صنایع مختلف کشور در این نمایشگاه معرفی شده و از سویی دیگر شاهد استقبال شرکت ها و واحدهای فناور و دانش بنیان برای تامین و ساخت داخلی نیازمندی ها هستیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به مشارکت بخش های علمی کشور اعم از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و همچنین وزارت علوم و تحقیقات، گفت: نمایشگاه فرصت های ساخت داخل می تواند انگیزه ساز فعالیت صاحبان فکر و افراد خلاق باشد و می توانند خلاء های موجود در بخش های مختلف تولید را پر کنند.
وی افزود: جا دارد از وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین معاونین و مدیران وزارت صمت در خصوص راه اندازی و پیگیری نتایج این نمایشگاه تقدیر نمود.
امیری ادامه داد: مدیران و تک تک کارگران واحدهای مختلف صنعتی کشور در این فرآیند و رونق تولید دارای جایگاه ویژه ای هستند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: رونق تولید امروز مطالبه جدی مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان است و به عنوان یک برنامه راهبردی در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: اقدامات صورت گرفته در جهت ساخت داخل و درونسپاری نیازمندی های صنعتی کشور، در عمل می تواند آثار تحریم ها را کاهش و یا حتی از بین ببرد.
امیری در مورد افزایش همکاری ها میان دستگاه های دولتی برای تحقق ساخت داخل و رونق تولید، گفت: پیش نیاز این همکاری ها یک "باور" حقیقی است که اگر دستگاه های دیگر به این باور برسند که در عمل کنار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار بگیرند هم ساخت داخل بهترین نتایج را به بار خواهد آورد و هم رونق تولید تحقق خواهد یافت.
امیری افزود: باید نیازمندی ها برای دستگاه های ذیربط تبدیل به باور بشود و اگر این مهم انجام شود حتما دستگاه ها کمک خواهند کرد.
وی اظهار داشت: حضور اعضای هیات دولت در این نمایشگاه در چند روز اخیر، تشریک مساعی را تبدیل به یک همکاری عملی و یک خروجی خوب برای کشور خواهد کرد.
معاون پارلمانی رییس جمهو رونق تولید را یکی از سیاستهای راهبردی دولت دانست و گفت: این مهم مورد تاکید رییس جمهور است و در جلسات هیات دولت نیز وقت زیادی برای این مساله اختصاص داده می شود.
امیری اضافه کرد: معتقدیم که اگر تولید رونق یابد و واحدهای صنعتی با ظرفیت کامل کار کنند به نوعی در جهت کم کردن و از بین بردن آثار تحریم های ظالمانه موثر است.
وی با اشاره به تحریم های شدید یکسال گذشته، افزود: آن چیزی که صنعت کشور را با وحود این تحریمها سرپا نگه داشته، اعتقاد به رونق تولید و برنامه های راهبردی دولت در این خصوص بوده است.
معاون پارلمانی رییس جمهور افزود: بخش قابل توجهی از بیش از ۶۰ لایحه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی در خصوص رونق تولید، توسعه اشتغال، ارتقای سطح معیشت مردم، اصلاح نظام بانکی و اصلاحاتی است که در حوزه اقتصاد باید صورت بگیرد.
امیری در ادامه اضافه کرد: ۲۲ اولویت دولت در قالب لوایحی به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده عمدتا در حوزه اصلاحات اقتصادی و رونق تولید و ارتقای سطح معیشت مردم است.