به گزارش می متالز، صلاح قریشی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سنندج، اظهارکرد: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و به منظور مساعدت با کارفرمایان خوش حساب، هیأت وزیران در اجرای ماده (13) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات، موضوع بخشودگی جرائم بیمهای کارفرمایان را مصوب کرده است.
وی اذعان داشت: بلافاصله بعد از اعلام به سازمان تامین اجتماعی، بخشنامه آن تهیه و به تمامی واحدهای اجرایی این سازمان ابلاغ شده بر اساس این مصوبه، کارفرمایان کارگاههای مشمول با تأیید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروههای استانی آن، در صورتی که جرایم آنها مربوط به قبل از تاریخ 29 اسفند 96 باشد چنانچه حداکثر تا سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این تصویبنامه در مورد پرداخت و یا تقسیط اصل بدهی قطعی شده براساس مدارک و مستندات ابرازی، با سازمان تأمین اجتماعی توافق کنند از بخشودگی جرایم متعلقه موضوع این آئین نامه برخوردار میشوند.
قریشی افزود: قانون بخشودگی جرائم در ارتباط با کارفرمایانی که حق بیمه کارگران زیرپوشش خود را به صورت منظم و مطابق با قانون به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میکردند است، اما به دلیل بروز مشکلات ناخواسته از جمله حوادث و بلایای طبیعی، تحریمهای ظالمانه و نوسانات نرخ ارز با مشکل مواجه شده و از پرداخت حق بیمه و ایفای تعهدات خود در قبال نیروی کار بازماندهاند.
وی با بیان اینکه کارفرمایان کارگاههای مشمول با اخذ تأیید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استانها در صورتی که جرایم متعلقه آنها مربوط به قبل از تاریخ یاد شده باشد، از بخشودگی جرایم بهرهمند خواهند شد.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان با بیان این که تمام جرائم تا تاریخ یاد شده مشمول این بخشودگی است، عنوان کرد: کارفرمایان بدهکار که در دورههای قبل با وجود ارائه درخواست از پرداخت تمام یا بخشی از بدهی خودداری کردهاند در صورت ارائه درخواست مجدد و با اخذ تائید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استانها با رعایت ضوابط و اخذ ضمانتنامه بانکی و یا سند ملکی معتبر، مشمول استفاده از تسهیلات این بخشودگی خواهند بود.
قریشی افزود: درخواستی که کارفرما به ما بدهد و کارگروه تائید کند اجرا خواهد شد اما این انتظار را داریم به نحوی عمل شود که رویه انجام کار به گونهای نباشد که با ساز و کارهای کشور مغایرت داشته باشد.
وی با بیان اینکه 271 فقره تا این لحظه درخواست متقاضیان را به سازمان صنعت معدن تجارت استان ارسال کردهایم، گفت: در صورت تائید دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشمول قانون بخشودگی جرائم بیمهای کارفرمایان قرار خواهد گرفت.
وی اذعان داشت: کارگروه رفع موانع تولید بستری برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی است ما در سازمان تامین اجتماعی باید یک مرجع داشته باشیم که براساس مصوب آن در این زمینه اقدام کنیم.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان عنوان کرد: خیلی از کارگاهها و کارفرمایان در سطح استان به لحاظ بیمهای به تامین اجتماعی بدهکار هستند و به نوعی میخواهند از این فرصت استفاده کنند.
قریشی افزود: اما اگر بخواهیم تمام کارفرمایان را بدون ساز و کار مشخص مشمول و یا از مزایای این فرص محروم کنیم کار به درستی انجام نشده است واقعیت این است که ما نیاز به تائیدیه از سوی کارگروه رفع موانع تولید هستیم.