تاریخ: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۴۱
بازدید: ۱۹۲
کد خبر: ۵۰۸۸۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تلاش داریم صادرات کارخانه سیمان پیوند از مرز زمینی اینچه برون انجام شود

می متالز - استاندار گلستان در جریان بازدید رئیس بنیاد مستضعفان از کارخانه سیمان پیوند گلستان با تاکید بر اهمیت صادرات در رشد اقتصادی استان، اظهار کرد: بخش عظیمی از صادرات کارخانه سیمان از بندر امیرآباد در فاصله ۳۰۰ کیلومتری از آن انجام می‌شود که جهت کاهش هزینه‌های ناشی از آن در تلاشیم با هماهنگی‌های صورت گرفته در مرز زمینی اینچه‌برون این بعد مسافت را به یک پنجم فاصله بندر امیرآباد کاهش دهیم.
تلاش داریم صادرات کارخانه سیمان پیوند از مرز زمینی اینچه برون انجام شود

به گزارش می متالز، هادی حق شناس در بازدید از کارخانه سیمان پیوند با همراهی مهندس پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان، تصریح کرد: این کارخانه بزرگترین و تنها کارخانه سیمان استان است و در زمینه اشتغالزایی ۹۴ درصد از کارکنان این کارخانه را افراد بومی محلی تشکیل می‌دهند.

وی تأمین سیمان مورد نیاز مناطق سیل زده استان را از مزایای مهم این کارخانه دانست و افزود: برای هر واحد احداثی ۸ تن و تعمیراتی یک تن سیمان در نظر گرفته شده است که از محل این کارخانه تأمین می‌گردد که این امر باعث کاهش قیمت تمام شده واحدهای احداثی در مناطق سیل‌زده می‌گردد.

حق شناس خاطرنشان کرد: رعایت محیط زیست از اولویت های ماست و طبق دستور رئیس بنیاد مستضعفان مسائل زیست محیطی کارخانه سیمان پیوند گلستان رعایت می شود.

همچنین در این بازدید شبانه رئیس بنیاد مستضعفان اظهار کرد: حدود ۲۵ درصد از ۴۸ هزار تن تعهد سیمان از سوی بنیاد مستضعفان برای مناطق سیل زده استان گلستان تحقق یافته و تحویل داده شده است.

وی گفت: این کارخانه علاوه بر تولید سیمان برای بخش‌های داخلی کشور در استان های گلستان و مازندران به کشورهای همسایه نیز صادرات انجام می دهد.

لازم به ذکر است رئیس بنیاد مستضعفان به قدرشناسی از زحمات کارکنان کارخانه سیمان دستور داد به تمامی ۳۰۶ پرسنل شاغل در این کارخانه پاداش اهدا شود.

گفتنی است شرکت سیمان پیوند گلستان با هدف تولید انواع سیمان و فراورده های سیمانی در سال ۱۳۸۲ بصورت شرکت سهامی خاص تأسیس گردید و ظرفیت تولید یک میلیون تن کلینکر در سال (یک میلیون و پنجاه هزار تن سیمان در سال) را دارد.

عناوین برگزیده