به گزارش می متالز، بهعبارتی طبق قانون مالکان موتورسیکلتهای با سن بالای ۱۰ سال و اتومبیلهای با سن بالای ۲۵ سال، نمیتوانند بهعلت سن بالای وسیله نقلیه یا بهعبارتی فرسوده بودن آن، کارت سوخت دریافت کنند.
قرار بود با هماهنگی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و پلیس راهور، بررسیهای مجددی روی نحوه تخصیص کارت سوخت به این قبیل وسایل نقلیه صورت بگیرد.
هماکنون بیش از یکمیلیون کارت سوخت صادرشده در باجههای معطله ادارات پست در انتظار حضور مردم است. متقاضیان کارت سوخت المثنی باید با مراجعه به سایت epolice.ir و انتخاب گزینه «پیگیری صدور کارت سوخت»، از صدور یا عدم صدور کارت سوخت خود و همچنین در صورت صدور، از شماره پیگیری آن برای مراجعه به سایت اداره پست و پیگیری از طریق گزینه «رهگیری مرسولههای پستی» و مشخص شدن محل اداره پستی که کارت سوخت آنها در آن اداره وجود دارد، از محل آن مطلع شوند.
همچنین هماکنون حدود یک میلیون نفر هنوز کارت سوخت ندارند. فرآیند صدور کارت با روند صدور ۴۰ تا ۵۰ هزار کارت سوخت در روز ادامه دارد تا حدود یک میلیون نفری که هنوز کارت سوخت برای آنها صادر نشده نیز در آینده نزدیک دارای کارت سوخت شوند.
در ابتدای شهریورماه شاهد اعمال محدودیت در حجم سوختگیری در هر نوبت با استفاده از کارت سوخت جایگاهداران از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر بودیم. این برنامه در دستور کار است که در نوبت بعدی محدودسازی، این حجم قابلسوختگیری توسط کارت جایگاهداران از ۳۰ لیتر به ۱۵ لیتر کاهش یابد، اما هنوز زمان اعمال این محدودسازی مشخص نشده است.
تعیین سقف ۳۰ لیتری برای سوختگیری در هر نوبت با کارت جایگاهداران در تشویق مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی بیتاثیر بوده چراکه بهگفته وزیر نفت، هماکنون فقط ۵ درصد مردم از کارت سوخت شخصی استفاده میکنند.
بهگفته این عضو کابینه دولت، محدودسازی حجم قابلسوختگیری کارت جایگاهداران بهمنظور الزام مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی است.