به گزارش می متالز، ایرج موفق اظهارداشت: میزان واردات از سایر کشورها به این استان ۴۴۶ میلیون دلار است و مقایسه با صادرات نشان میدهد که تولید در این منطقه به اصطلاح زنده و در جریان است.
وی با بیان اینکه این سازمان برای توسعه صنعت و کسب و کار در کنار بخش خصوصی است و از هیچ کمک و همکاری دریغ نمیکند، اضافه کرد: در ۲ ساله اخیر بیش از ۳۴ هزار پروانه کسب و ۹۴۶ مجوز جدید سرمایه گذاری در این منطقه صادر شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به آماری دیگر در بخشهای صنعتی و خدماتی یادآور شد: در این مدت ۶۸۷ پروانه بهره برداری و ۱۰۷ طرح توسعه در بخش صنعت استان صادر شد و ۳۶ مجوز پخش کالا در اختیار متقاضیان قرار گرفت.
موفق به صدور ۴۷ مجوز معدن، ۴۸ مورد تمدیدی، ۵۶ مجوز اکتشاف و ۳۴ گواهینامه کشف در استان اشاره و خاطرنشان کرد: اصفهان رتبه ۲ ثبت سفارش در کشور را به خود اختصاص و ۱۰ درصد صنعت کشور را در خود جای داده است.
وی با تاکید بر این که مقابله با تحریمها مستلزم استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی است، گفت: در این ارتباط کاهش زمان استعلامها و کم کردن ساز و کار اداری و سهولت در صدور مجوزها از جمله فعالیتهایی به شمار میرود که توجه بیش از گذشته به آن موجب شده شرایط بهتری در صنعت رخ دهد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت، تفویض اختیار به تشکل ها و انجمن های کشوری و استانی را مفید خواند و تصریح کرد: خوشبختانه فعالان اقتصادی و سازندگان بخش خصوصی و صنعتی از توانایی بالایی برخوردارند و تکیه بر آنها در تصمیم گیریها، اجرای طرحها و مدیریت امور نقش بسزایی در پیشبرد اهداف ایفا می کند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور محسوب میشود.