تاریخ: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۰:۲۸
بازدید: ۳۰۶
کد خبر: ۵۹۸۱۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
معاون وزیر صنعت خبر داد:

هدف گذاری برای تولید ۲۸ میلیون تن شمش فولادی در سال ۹۸

می متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سال گذشته تولید شمش فولادی حدود ۲۵ میلیون تن بود و امسال با ظرفیت ۳۵ میلیون تنی، انتظار می رود ۲۸ میلیون تن تولید محقق شود.
هدف گذاری برای تولید ۲۸ میلیون تن شمش فولادی در سال ۹۸

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور شامگاه سه شنبه در مجمع عمومی سالیانه انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در هتل هما افزود: امروز صنعت فولاد کشور با تکیه بر توانایی‌های داخلی توانسته بخش عمده ای از نیاز خود را برطرف سازد و مقدار کمی وابستگی دارد.

بر اساس آمار منتشر شده توسط انجمن جهانی فولاد، در هشت ماه منتهی به آگوست ۲۰۱۹ (۱۱ دی ۹۷  تا ۹ شهریور ۹۸)  ایران رشد ۶.۵ درصدی تولید فولاد را ثبت کرد و این مقدار نسبت به رشد تولید فولاد در دنیا سه درصد بیشتر است و مجموع تولید شمش به ۱۷.۵ میلیون تن رسید.

برپایه سند چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت فولاد کشور ۵۵ میلیون تن پیش‌بینی شده که حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد این میزان مشخصه صادراتی خواهد داشت.

رئیس هیات عامل سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: بومی سازی تجهیزات، توسعه تحقیقات و فناوری با تکیه بر دانش بومی از جمله مباحثی است که انتظار می‌رود انجمن تولید کنندگان فولاد ایران با سازمان ایمیدرو همکاری داشته باشد.

وی اضافه کرد: براساس شرایط کنونی کشور ضرورت دارد تا تشکل‌های مردم نهاد با دولت در زمینه های مختلف همکاری داشته باشند و اکنون انجمن تولید کنندگان فولاد راه خود را یافته و به عنوان یک بازوی اجرایی بین صنعت و دولت فعال است.

آمار تولید ۱۰ شرکت شاخص فولادسازی در پنج ماهه نخست امسال در زمینه شمش گویای تولید هشت میلیون و ۵۳۹ هزار و ۷۷۶ تن است که در مقایسه با دوره مشابه پارسال افزایش چهار درصدی را نشان می‌دهد و میزان تولیدات فولادی در دوره فروردین تا مرداد ماه امسال پنج میلیون و ۸۳۴ هزار و ۵۰۱ تن بود که نسبت به پنج ماهه ابتدایی سال گذشته رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد.

غریب پور ابراز امیدواری کرد: تاسیس صندوق پژوهش و فن آوری فولاد ایران از سوی این انجمن، تاثیر بسزایی در بخش بومی‌سازی این صنعت راهبردی به دنبال داشته باشد.

مراحل آماده‌سازی صندوق پژوهش و فن آوری فولاد ایران، با هدف حمایت مالی در بومی‌سازی در زنجیره فولاد کشور در حال انجام است که تاسیس و آغاز فعالیت این صندوق از برنامه‌های در دست اجرا در نیمه دوم امسال به شمار می‌رود.

براساس این گزارش در حاشیه این مجمع، نرم افزار واقعیت افزوده اطلس ملی فولاد ایران رونمایی شد. در این اپلیکیشن که بر روی سیستم عامل های اندروید و IOS قابل نصب است، کاربر می‌تواند به اطلاعات واحدهای فولادی کشور دسترسی داشته باشد.

عناوین برگزیده