به گزارش می متالز، محمود نوری شادکام افزود: بیمارستانهای دولتی هم هزینه دارند و هم درآمد؛ پنج تا ۱۰ درصد درآمد آنها از پرداختی فرانشیز مردم تامین می شود و ۹۰ تا ۹۵ درصد پرداختی ها هم از محل پرداختی بیمهها امکان پذیر میگردد.
وی اظهار داشـت: مراکز درمانی دولتی در مقابل درآمدها، هزینه هایی هم دارند که شامل پرداخت دستمزد نیروهای شرکتی. اضافه کاری پرسنل، خرید لوازم و تجهیزات، جبران استهلاک وسایل، هزینه های برق و گاز و آب و هزینه های جاری مثل مواد خوراکی است.
وی میزان طلب بیمارستانهای دولتی استان یزد از بیمه ها را ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که ۲۸۰ میلیارد تومان آن مربوط به بیمه تامین اجتماعی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد اضافه کرد: اشرایط می تواند بیمارستان را اداره کند و یا راهکاری دارد ما از آن استقبال می کنیم؛ در امور ابتدایی خود هم مانده ایم؛ شرایط به گونه ای است که نگه داشتن خدمات فعلی هم مشکل است چه برسد به اینکه بخواهیم خدمات موجود را ارتقا یا بهبود دهیم.
وی به موضوع درمان اتباع خارجی هم اشاره کرد و گفت: این افراد از آنجا که مشمول بیمه نیستند و پولی هم ندارند هزینه هایی را بر مراکز درمانی دولتی تحمیل میکنند.