به گزارش می متالز، مهدی کرباسیان با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه 38 محدوده معدنی امیدبخش در استان سیستان و بلوچستان از سوی این سازمان و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در حال فعالیت است، گفت: طرحهای ایمیدرو با هدف توانمندسازی و توسعه از سال 93 آغاز شده که 143 محدوده توسط این سازمان و 13 محدوده معدنی نیز توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (از زیرمجموعههای ایمیدرو) هدفگذاری شد که درنهایت به 38 محدوده معدنی امیدبخش رسید.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه سیستان و بلوچستان از اولویتهای برتر دولت در بخش اکتشاف است گفت: در منطقه چابهار و کنارک نیز شورابههای معدنی داریم که از ذخایر قابلتوجهی برخوردارند.
وی افزود: 15هزار کیلومترمربع اکتشاف پهنههای معدنی از سال 93 به بعد انجام شده و همچنین قرارداد ژئوفیزیک هوایی در وسعت 10هزار کیلومتر برای استان سیستان و بلوچستان بسته شده است.
کرباسیان تأکید کرد: فعال شدن طرحهای جدید معدنی در بخشهای مختلف سبب ایجاد اشتغال پایدار در سیستان و بلوچستان میشود.
گفتنی است؛ یکی از محدودهای معدنی استان سیستان و بلوچستان معدن مس چهلکوره زاهدان با ذخیره زمینشناسی 6/8 میلیون تن با عیار 05/1 و ذخیره قطعی قابلبرداشت سه میلیون تن مس با عیار 39/1 درصد است. بهرهبرداری از معدن مس چهلکوره با احداث کارخانه تغلیظ، یکی از پروژههای توسعهای شرکت ملی صنایع مس ایران بود که با هدف توسعه اشتغالزایی و محرومیتزدایی در استان سیستانوبلوچستان در پایان سال 95 به انجام رسید.