به گزارش می متالز، سعدمحمدی گفت: ظرفیت ذوب در سرچشمه به روش فلش به ۲۸۰ هزار تن خواهد رسید و ظرفیت ذوب در خاتون آباد ۱۲۰ هزار تن خواهد شد. این ظرفیت دو برابر ظرفیت قدیمی خواهد شد.
سعدمحمدی خاطر نشان کرد: ذخایر معدنی مس سونگون به بیش از ۱ میلیارد تن و در میدوک به بیش از پانصد میلیون تن افزایش یافته است. در تولید کنسانتره در سال ۹۹ کارخانه ۱۵۰ هزار تنی درهآلو، در سال ۱۴۰۰ کارخانه ۱۵۰ هزار تنی درهزار را افتتاح خواهیم کرد.
وی گفت: فاز سوم کنسانترهسازی سونگون با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن عملیاتی شده و تا سه سال دیگر تکمیل خواهد شد. در میدوک نیز کارخانه کنسانتره ۱۵۰ هزار تنی جدید طراحی شده است و به طور کلی در حوزه معدنکاری، اکتشاف و کنسانتره مسیر مثبتی را طی میکنیم.
مدیرعامل «فملی» در پنل تخصصی در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران کانمین افزود: کنفرانس آیمارک استرالیا ۴ تا ۵ سال است شکل گرفته و رشد جدی داشته است و ۵۵ کشور جهان و شرکتهایی همچون ریوتینتو، BHP، هچ، اتوتک و اف ال اسمیت و ... حضور داشتند. به دو نکته مهم از این رویداد میتوان به اول تاکید بر افزایش ایمنی و دوم سرعت عملیات در معدنکاری و صنایع معدنی اشاره کرد. در این رویداد به استفاده از دیشهای ماهوارهای برای عملیات معدنکاری و پایش آنلاین عیار ماده معدنی بهطور هوشمند به طور اخص پرداخته شده بود.
وی افزود: اکنون کاهش هزینهها فقط بهرهوری نیروی انسانی نیست؛ بلکه بهرهوری تجهیزاتی و با برنامه است. تجهیزات جدیدی مثل شاولها که بالغ بر ۴۵ مترمکعب را در یک بارگیری انجام میدهند و بالغ بر ۵۰۰ تن بارگیری انجام میشود. پرورش نیروی انسانی ماهر از برنامههای جدی آنهاست نه در قالب حرف بلکه در قالب برنامه عملی کردهاند، برنامههایی برای ارتقا راندمان کارخانههای کنسانتره ارائه شده بود. اکنون تمام مقالات ISI دنیا افزایش ایمنی و کاهش هزینهها را دنبال میکنند.