تاریخ: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ ، ساعت ۲۲:۱۵
بازدید: ۳۸۳
کد خبر: ۶۵۵۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
کرباسچی مطرح کرد:

MMEآماده حضور در کارگاه آموزشی imat۲۰۱۷ است

می متالز - مدیر شرکت MME در تهران معتقد است؛ کنفرانس IMat2017 فرصت خوبی است تا به موضوع ایجاد توازن در زنجیره فولاد پرداخته شود. در حال حاضر توازن در برخی از قسمت‌های زنجیره فولاد برقرار نیست اما این کنفرانس می‌تواند فرصتی در اختیار فعالان این حوزه قرار دهد تا تجربه و نظرات خود را درباره نقشه راه مسیر پیش رو (افق1404) ارائه دهند.
MMEآماده حضور در کارگاه آموزشی imat۲۰۱۷ است

به گزارش می متالز، حسن کرباسچی درباره برگزاری ششمین کنفرانس بین‌المللی imat2017، اظهار کرد: برگزاری کنفرانس imat2017مزیت‌های بسیاری به همراه دارد. به طور کلی کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌های این چنینی فرصتی است تا دست‌اندرکاران صنعت در زمینه‌های مختلف به هم‌اندیشی و انتقال تجربه بپردازند.

یعنی مشتری‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات در حوزه متالورژی در چنین فضایی با یکدیگر تعامل می‌کنند و زمینه ارتباطی میان آنها ایجاد می‌شود. در این فضا نیازها و درخواست‌ها میان آنها همگون می‌شود. شاید اولین مزیت این کنفرانس ایجاد چنین فضای ارتباطی باشد.

وی افزود: اما نکته دوم آن است که حضور شرکت‌های دانش بنیان مانند شرکت MME که تکنولوژی‌ها جدید را ارائه داده می‌تواند در این کنفرانس آخرین دستاوردهای جدید خود را در قالب مقاله، سخنرانی و حضور در کارگاه‌ های آموزشی مطرح کند. این موضوع از دیگر مزیت‌های چنین کنفرانس‌هایی است. به طور کلی کنفرانس imat2017 مزایای خوب دیگری نیز به همراه دارد.

حضور شرکت MME در این کنفرانس می‌تواند مفید باشد، کرباسچی درباره حضور این شرکت در imat2017 گفت: ما به عنوان شرکت MME در این کنفرانس حضور داریم. خوشبختانه راه‌اندازی آزمایشی 2 طرح پرد این شرکت در چند ماه اخیر انجام و نتایج خوبی به لحاظ عملکرد و کیفیت آهن اسفنجی دارد. این تکنولوژی از نگاه رقابت‌پذیری توان رقابت با تکنولوژی‌های مشابه را دارد.

کرباسچی با اشاره به فضای کسب و کار ایجاد شده در بازار آهن اسفنجی ایران، بیان کرد: با توجه به چشم‌انداز 1404 که تولید 55میلیون تن فولاد پیش‌بینی شده‌است، برای دست‌یابی به این نقطه نیازمند بیش از 50میلیون تن آهن‌اسفنجی هستیم. این موضوع نشان‌دهنده آن است، با توجه به ظرفیت حدود 25میلیون تنی که در حال حاضر وجود دارد باید تا سال1404 بیش از این میزان ظرفیت‌سازی انجام شود. با تکنولوژی یاد شده موفق به این کار شده‌ایم و خوشبختانه نتایج، دستاوردها و ویژگی‌های آن در حال تثبیت شدن است. البته برنامه‌های دیگری مانند پلنت شادمان و میانه راه‌اندازی شده و پلنت بافق و نی‌ریز هم در مسیر راه‌اندازی قرار دارد.

وی با اشاره به طرح‌های در دست اجرا MME، افزود: پلنت نی‌ریز تا یک ماه آینده و در پروژه بافق نیز مصمم هستیم تا پایان سال جاری راه‌اندازی شود. برگزاری کنفرانس imat2017 بهترین فرصت است که دستاوردهای تکنولوژی پرد را به مشتریان داخلی و خارجی که شرایط تولید آنها به نحوی است که می‌توانند از این تکنولوژی استفاده کنند، ارائه شود. این کنفرانس فرصتی است تا این ویژگی‌ها ارائه شود. انتظار ما این است که باتوجه به سیاست‌هایی که در بحث اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی و تکنولوژی داخلی وجود دارد، به سمت واحدها و تکنولوژی‌های بومی‌سازی شده بیایند. به طور کلی بهترین فرصت برای شرکت‌های فعال به ویژه شرکت MME است که دستاوردهای جدید و قابل عرضه خود را به مشتریان حاضر در کنفرانس و نمایشگاه ارائه کنیم.

مدیر شرکت MME در تهران درباره حضور این شرکت در کارگاه‌های آموزشی imat2017، بیان کرد: اگر این فرصت از سوی دوستان در اختیار ما قرار بگیرد حتما برای آن برنامه داشته و متخصصانی که در این زمینه‌ها فعال هستن دبا فرصت بیشتری که در اختیار دارند وارد جزئیات شده و به سوالاتی که ممکن است برای علاقه‌مندان به تکنولوژی پرد پیش آمده پاسخ دهند. در واقع ام‌ام‌ایی این آمادگی و علاقه‌مندی را داشته و از حضور در چنین کارگاه‌هایی استقبال می‌کند تا دستاوردهای خود را در این فرصت ارائه دهد.

کرباسچی با اشاره به مهمترین اهدافی که می‌توان در این کنفرانس مطرح و به توسعه صنعت متالورژی کمک کند، اظهار کرد: به اعتقاد بنده بهتر است در این کنفرانس فضایی ایجاد شود تا مطالب ارائه شده در جلسه تدوین نقشه راه معدن و صنایع معدنی (جلسه برگزار شده در سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)) مطرح و دوستان تجربیات و نظرات خود را در این باره ارائه و به بحث گذارند. در واقع imat2017 فرصت خوبی در این زمینه خواهد بود. باید از این فرصت استفاده کرد تا در مسیر راهی که قرار است از این به بعد داشته باشیم از این نظرات و تجربیات استفاده کنیم. این فرصت به کامل شدن نقشه راه به عنوان پایه و اساس در مسیر یاد شده کمک خواهد کرد.

وی افزود: از سویی دیگر تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع مختلف آهنی و غیرآهنی و توازنی که باید رخ دهد موضوع دیگری است که می‌توان در این فرصت به آن پرداخت. در حال حاضر تعادل در برخی از فرآیندهای تولید در زنجیره فولاد برای بعضی بخش‌ها برقرار نیست. به عنوان مثال با راه‌اندازی واحدهای گندله‌سازی تا حدودی مشکلات موجود بهتر شده است اما تا یک الی 2ماه گذشته برخی از واحدهای آهن اسفنجی به دلیل عدم تامین ماده اولیه توسط واحدهای بالادستی مجبور به فعالیتی کمتر از ظرفیت خود هستند. به همین دلیل برقراری توازن باید یکی از محورهای اصلی باشد.

اما قسمتی دیگر از این کنفرانس می‌تواند به بحث تکنولوژی‌های جدید در باقی زنجیره تولید چه فولاد چه سایر صنایع معدنی مطرح شود. همچنین بحث‌های اکتشافی نیز از دیگر حوزه‌هایی است که باید به آن پرداخته شود، زیرا مزیت‌های خاص خود را دارد و می‌تواند منجر افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها افزایش راندمان شود، در نتیجه این موارد می‌تواند جایگاه مخصوص به خود را در این کنفرانس داشته باشند. همچنین بحث‌های مصارف، بهبود خطوط تولید و خطوط موجود با توجه به تجربیاتی که در ایران و سایر نقاط دنیا وجود داشته و از تکنولوژی‌های مختلف استفاده می‌شود، ششمین کنفرانس بین‌المللی imat2017 فرصت خوبی است تا تعاملی میان بخش‌های مختلف ایجاد و تجربیات موجود انتقال پیدا کند.

عناوین برگزیده