به گزارش می متالز، در حالی که بر اساس صورتهای مالی حسابرسی شده حتی دادگاه تجدید نظر هم رای به ورشکستگی شرکت گاز لوله داده، همچنان شاهد معاملات این نماد در بازار پایه فرابورس هستیم.
حال اینکه چرا سهام شرکتی که در مسیر تصفیه بوده و زیانانباشتهای در ۹۹۰ میلیارد ریالی را یدک میکشد همچنان در بازار سهام کشور معامله میشود، سوالی است که شاید پاسخش را میبایست از مدیران شرکت فرابورس، سازمان بورس و ... پرسید.
از نکات قابل توجه در شناسایی ۱۹ میلیارد ریالی سود عملیاتی این شرکت در ۶ ماهه نخست سال مالی ۱۳۹۸ و افت بیش از ۷۳ درصدی نسبت به ۹۵ میلیارد ریال مدت مشابه سال مالی گذشته، میتوان به شناسایی ۷۶میلیارد ریال هزینههای مالی اشاره داشت که بنا به اظهارات حسابرس عمدتا مربوط به هزینههای دادگاه تجدیدنظر ورشکستگی شرکت در سال قبل است.
از دیگر نکات صورتهای مالی حسابرسی شده منتشره از این شرکت، افت فروش مقداری این شرکت در ۶ ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.
بر اساس این گزارش، اصلیترین و نکته عطف گزارش حسابرسی شده این شرکت در انتهای سال مالی ۱۳۹۷، شناسایی زیان غیرعملیاتی بیش از ۱.۶۸۴ میلیارد ریالی است. بنا بر بند حسابرس، اعتراضات بانکهای اقتصاد نوین و ملت در خصوص عدم پذیرش موضوع ورشکستگی این شرکت در سال ۱۳۹۳ نهایتا منجر به بررسی در دادگاه تجدید نظر خواهی شد و این دادگاه اداعاهای این شرکت را مبنی بر ورشکستگی رد کرده است.
بر همین اساس، این شرکت مبلغ ۱.۵۳۵ میلیارد ریال را بابت هزینههای مالی و اصل تسهیلات سالهای مورد بحث در سرفصل سایر هزینههای شناسایی کرده و در مجموع منجر به تحقق زیان خالص ۱.۵۲۹ میلیارد ریالی و نیز زیانانباشته انتهای دوره ۶ ماهه نخست شرکت به میزان ۹.۰۰۰ میلیارد ریال کرده است.