تاریخ: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۰۴
بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۷۰۴۹۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
استاد دانشگاه تهران:

صنایع مس جزء صنایع دانش‌بنیان کشور است

می متالز - استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه صنایع مس جزء صنایع دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شوند، گفت: اگرچه اقتصاد کشور تحت فشار تحریم‌هاست اما فرصتی برای استفاده و تبدیل تهدیدها به فرصت است.
صنایع مس جزء صنایع دانش‌بنیان کشور است

به گزارش می متالز، مهدی کنعانی در سمینار فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بومی‌سازی که به همت مجتمع مس سرچشمه برگزار شد، اظهار داشت: مس سرچشمه رفسنجان جایگاه متفاوتی در کشور دارد و قطب اصلی صنعت مس کشور است که به سمت اقتصاد درون‌زا و مقاومتی پیش می‌رود.

مشاور سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع و معادن افزود: در کشور بیشترین صادرات نسبت به مشابه سال قبل محصولات مسی بوده یعنی مسیرهایی وجود دارد که می‌توانیم مصنوعات مسی را صادر کنیم و به ‌طور کلی صادرات مصنوعات مسی نسبت به سال گذشته 300 درصد افزایش داشته است.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اظهار کرد: اینکه حداقل تا 100 سال آینده محصول استراتژیک مس را داریم یک ظرفیت بالاست اگر سرمایه‌گذاری با رویکردی که مقام معظم رهبری دارند انجام شود تا سال‌های سال می‌توانیم برکت به سفره خود و خانواده‌مان ببریم.

مدرس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افزود: این همایش و نمایشگاه توانمندی‌ها و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه پیامش این است که آمادگی خرید صنایع پایین‌دستی و وابسته به مس را داریم.

کنعانی تأکید کرد: باید از این فرصت طلایی  استفاده کرد و صنعت مسیر آینده خود را هموار کند، ما در کمربند مسی دنیا قرار داریم اگر صنایع این حوزه فعال شوند می‌شود کل صنایع مس کشور را مدیریت کرد.

این دکترای کارآفرینی و اشتغال در ادامه برگزاری استارتاپ ویکند ایمنی در مجتمع مس سرچشمه را قدمی مثبت از سوی این مجتمع دانست و یادآور شد: برگزاری این استارتاپ ویکند به این معنی است که اگر کسی ایده و طرحی در این حوزه داشته باشد از سوی مجتمع مس حمایت می شود.

کنعانی تصریح کرد: درست است که اقتصاد کشور تحت فشار و تحریم های سخت قرار دارد اما شرایطی نیز فراهم شده که از این تهدید فرصت بسازیم.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این مطلب که صنعت مس فرصتهای خوبی را برای سرمایه گذاری ایجاد کرده است، اظهار کرد: صنعت مس در کشور به این سمت می رود که از فناوریهای نوین استفاده کند و در این راه به جوانان و افراد خلاق و مبتکر نیاز دارد که با فناوریهای نوین این صنعت را یاری کنند.

در این سمینار همچنین سید حسین منصوری و دکتر حسین برتر مشاوران دفتر فنی و طراحی معاونت توسعه مجتمع مس سرچشمه در خصوص اقدامات معاونت توسعه مجتمع مس سرچشمه در جهت بهبود و تکمیل چرخه تولید سخنانی را بیان کردند.

عناوین برگزیده