به گزارش می متالز، خداداد غریب پور امروز در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه متالورژی (ایران متافو)، ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: استقبال ۸۵ شرکت خارجی در این نمایشگاه، حاکی از این است که در نمایشگاههای آینده، این شرکتها حضور چشمگیری خواهند داشت.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه منجر به شناسایی بازار و معرفی صاحبان فناوریها به واحدهای تولیدی و ایجاد فرصت حضور برای شرکتهای دانشبنیان و دریافت نیازهای صنعت میشود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: با توجه به دانش داخلی و بومی سازیهای صورت گرفته در بخش معدن و صنایع معدنی، این بخش در برابر تحریمها کمتر آسیب دیده است. به گفته وی، در نمایشگاه ایران متافو نیز این توانمندیها به نمایش گذاشته شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: در صنعت فولاد، از نظر دانش فنی رشد مطلوبی داشتهایم. در این میان، فناوری پِرد در تولید آهن اسفنجی از جمله این توانمندی هاست.
وی ادامه داد: هر گردهمایی که موجب تعامل صاحبان فناوری و صاحبان صنعت شود، موجب ارتقای این بخش خواهد شد.
غریب پور با اشاره به اینکه ایمیدرو امسال با دانشگاههای معتبر کشور و جهاد دانشگاهی قراردادهایی برای بومیسازی منعقد کرده است، اعلام کرد: در نیمه نخست امسال، ۱۸ طرح تحقیقاتی که ۲ برابر سال گذشته بوده، اجرایی کرده است.
وی ادامه داد: موسسه یونیدرو (مشترک ایمیدرو و دانشگاه تهران) جشنواره اینوماین را با هدف گسترش ایدههای ارزش آفرین برگزار میکند. وی ادامه داد: همکاری با دانشگاه ها، برای توسعه فعالیتهای استارتاپی بخش دیگری از همکاریها است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به روند فعالیتها در رنجیره معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: طی امسال، در همه بخشهای زنجیره معدن و صنایع معدنی از اکتشاف، استخراج و فرآوری رشد داشتهایم.
وی افزود: در بخش فولاد تا پایان امسال به تولید ۲۸ میلیون تن میرسیم. همچنین صادرات ۶ ماهه این صنعت نیز به بیش از ۶ میلیون تن رسید.
غریب پور اذعان داشت: روند استخراج و تولید سنگ آهن در کشور صعودی شده است.