به گزارش می متالز، حسن قلیپور در این باره گفت: در مجموع آبانماه امسال ۶۰ میلیون و ۵۴۳ هزار مترمکعب گاز طبیعی فشرده (سیانجی) به خودروهای گازسوز پایتخت عرضه شده است که در مقایسه با مهرماه با ۵۵ میلیون و ۶۴ هزار مترمکعب، حدود ۵ میلیون مترمکعب (۹.۹ درصد) افزایش نشان میدهد.
وی افزود: این افزایش ۱۰ درصدی در حالی محقق شده است که طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور در هفت روز مانده به پایان آبانماه (جمعه، ۲۴ آبانماه) اعلام و اجرایی شد و میزان افزایش در ماه آذر در شهر تهران و دیگر استانها بیش از این خواهد بود.
قلیپور مجموع مصرف گاز طبیعی خودروها در آبانماه را ۶۰۳ میلیون و ۳۱۷ هزار و ۶۸ مترمکعب اعلام کرد و گفت: این در حالی است که مجموع مصرف گاز طبیعی (سیانجی) در خودروهای گازسوز در مهرماه امسال ۵۸۰ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۱۳۵ مترمکعب بوده است.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی همچنین مقدار مصرف گاز طبیعی فشرده در خودروها را در ۱۶ روز ابتدایی آذرماه امسال ۳۴۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد که این میزان از مصرف میانگین روزانه ۲۱ میلیون و ۲۵۰ هزار مترمکعب سیانجی در کشور حکایت دارد.
قلیپور تاکید کرد: بیشترین مقدار مصرف سیانجی کشور در آبانماه امسال مربوط به منطقه تهران با ۶۰ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۵۲۸ مترمکعب و کمترین آن مربوط به منطقه چابهار با ۲۶۸ هزار و ۷۷۹ مترمکعب بوده است.
وی تصریح کرد: میانگین روزانه مصرف سیانجی در ۱۶ روز ابتدایی آذرماه امسال در حالی بهصورت روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب ثبت شده است که تا پیش از اجرای طرح سهمیهبندی بنزین، بهطور میانگین روزانه ۱۹ میلیون مترمکعب بوده است.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی افزود: ۵۰ درصد از ظرفیت اسمی عرضه گاز طبیعی (سیانجی) به خودروها هماکنون خالی است و امکان عرضه دوبرابری گاز طبیعی به خودروهای دوگانهسوز تا بیش از ۴۰ میلیون مترمکعب نیز وجود دارد.
با اجرای طرح سهمیهبندی بنزین میانگین مصرف روزانه گاز طبیعی فشرده به خودروها در حالی روزانه ۲ میلیون مترمکعب افزایش یافته است که مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران پیش از این در گفتوگو با شانا پیشبینی کرده بود میزان مصرف سیانجی در کشور در بلندمدت و با اجرای سیاستهای تشویقی و حمایتی به روزانه ۲۴ میلیون مترمکعب افزایش یابد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در نخستین ساعت روز جمعه، ۲۴ آبان ماه امسال، اجرایی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور را اعلام کرد؛ هدف از اجرای این طرح کنترل مصرف بیرویه سوخت در کشور، افزایش توان صادراتی و پرداخت منابع حاصل از طرح به صورت مستقیم به اقشار کمدرآمد اعلام شده است.