به گزارش می متالز، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ضمن اعلام اینکه برای رسیدن به اهداف مورد نظر در این سند، هر ظرفیتی که لازم باشد را فعال خواهیم کرد، اظهار کرد: میتوانیم کمیته راهبری برای حل مسائل کلان، با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط تشکیل دهیم و کارها را پیگیری کنیم. ظرفیتهای حاکمیتی را برای تحقق سند راهبردی صنعت طلا و جواهر فعال میکنیم
علی آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این نشست با اعلام اینکه اجرای سند راهبردی صنعت طلا و جواهر، شروع فعالسازی و ساماندهی زنجیره اصناف در کشور است، بیان کرد: ظرفیت بیش از سه میلیون نفری اصناف باید مانند فعالان حوزه طلا و جواهر و سنگهای گرانبها، دارای سند راهبردی مشخص شوند و البته که این مسیر را ادامه خواهیم داد.
وی در ادامه خطاب به فعالان این حوزه تصریح کرد: شما پای کار بیایید و سند راهبردی را جلو ببرید و ما نیز ظرفیتهای حاکمیتی و سیاستگذاری را برای شما فعال خواهیم کرد.
گفتنی است که تنها هفت کشور دنیا قابلیت تولید انبوه و صادرات را در حوزه صنعت طلا و جواهرات دارند و ایران نیز یکی از این کشورها است و این صنعت یکی از معدود صنایعی است که در آن مزیت رقابتی و سابقه تاریخی داریم.