به گزارش می متالز، این جشنواره با دعوت از برترینهای حوزه وب و موبایل، صاحبان کسب و کارهای موفق در تهران و زیست بوم منطقه با هدف انتقال تجربیات، اشتراک گذاری، و تسهیل سبکه سازی و ارتباط با افراد برگزار میشود.
کامران اصغری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران در توضیح مسائل اشتغال و کارآفرینی عنوان کرد: تمامی افراد فعال در جهت ایجاد اشتغال به کمکهایی از سوی مسوولان دولتی نیاز دارند.
وی ادامه داد: یک فرد نوپا در حوزه کسب و کارهای اینترنتی نیازمند فضایی آرام و فراهم سازی امکانات برای رسیدن به مرحله ظهور است.
اصغری با اشاره به اینکه علم باید در جهت پیشرفت کشور مفید فایده باشد عنوان کرد: رسیدن به شاخصهای جهانی باید در دستور کار قرار گیرد. وی تصریح کرد: برای رشد لازم است تعصبات اداری و خدمات را کنار گذاشته و در جهت به روز رسانی قوانین اقداماتی صورت گیرد.
رضا الفت نسب، عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی گفت: در شُک قطع نشدن اینترنت به سر میبریم.
وی در خصوص رمز پویا عنوان کرد: این طرح در وضعیتی مبهم به سر میبرد و بازخوردهای مثبتی از آن دریافت نشده است.
الفت نسب ادامه داد: رمز پویا طرحی است که اگر اجرا شود تجارت الکترونیک را تضعیف کرده و بسیار وقت گیر خواهد بود.
وی به عدم استفاده بخش اعظم جمعیت کشور از گوشی هوشمند اشاره داشت و افزود: این افراد حتی برای دریافت رمز معمولی هم دچار مشکل هستند.
عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی با اشاره به اجباری بودن این طرح گفت: چرا بابد در کشور تمامی طرحها به اجبار صورت گیرد، آیا بهتر نیست به شکل ارگانیک پیش رفته و حق انتخاب به خود فرد داده شود. هنوز بعد از یک ماه این طرح در بی خبری است.
الفت نسب در خصوص قطعی اینترنت و مشکلات ناشی از آن نیز عنوان کرد: آقای دولت و حاکمیت به کسب و کارهای اینترنتی نیز فکر کنید.