به گزارش می متالز، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت شامگاه دیروز در جلسه شورای معادن استان زنجان اظهار کرد: در معادن بزرگ مشکل معارضین محلی کمتر دیده می شود.
«جعفر سرقینی» با اشاره به اینکه معادن بزرگ در اصلاح مسیرهای ارتباطی مشارکتهای خوبی دارند، ادامه داد: لازم است تا بهرهبرداران در اصلاح محورهای ارتباطی همت داشته باشند.
وی به استفاده معادن از جاده های موجود اشاره کرد و گفت: معادن از جادهها برای انتقال مواد معدنی استفاده میکنند که برخی از معادن با بارگیری بیش از حد به زیرساخت راههای ارتباطی آسیب میزنند و باعث کاهش عمر جاده میشوند.
در ادامه مراسم استاندار زنجان هم به عدم مشارکت معادن در اصلاح محورهای مواصلاتی اشاره کرد و گفت: استفاده نامناسب برخی از معادن از محورها مشاهده می شود ولی اغلب معادن در ترمیم محورهای مشارکت نمیکنند که اعتراض مردم در عدم مشارکت معادن به حق است.
«فتح اله حقیقی» با اشاره به اینکه مشارکت معادن در اصلاح جادهها صفر است، تصریح کرد: برخی از معادن جادهها را تخریب میکنند و مشارکتی هم در اصلاح ندارند.
به گفته مقام عالی دولت در استان، معادنی که از جاده روستایی استفاده میکنند باید در بازسازی مشارکت داشته باشند و با معادنی که مشارکت نکنند برخورد میشود.
رئیس سازمان صنعت٬ معدن و تجارت استان زنجان هم در سخنانی با اشاره به اینکه میزان ذخایر معدنی استان زنجان 610 میلیون تن است، اظهار کرد: در حال حاضر 388 معدن در استان زنجان وجود دارد که از این تعداد 328 معدن استان زنجان دارای پروانه بهرهبردای بوده و فعال هستند.
«ناصر فغفوری» با یادآوری اینکه ظرفیت اسمی معادن استان زنجان 11.5میلیون تن است، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 7 میلیون تن مواد معدنی از معادن استان زنجان استخراج شده که در حدود 70 درصد ظرفیت اسمی معادن را شامل میشود.
وی به افزایش میزان استخراج معادن استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته 5.5 میلیون تن مواد معدنی در استان زنجان برداشت میشد.