تاریخ: ۰۷ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۴۳
بازدید: ۲۶۹
کد خبر: ۷۶۴۶۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ایجاد 450 هزار فرصت شغلی و 113 هزار اشتغال مستقیم توسط گروه مالی پاسارگاد

می متالز - مدیر عامل بانک‌ پاسارگاد در چهاردهمین کنفرانس ملی کیفیت و بهره‌ وری از ایجاد 450 هزار فرصت شغلی و 113 هزار اشتغال مستقیم توسط گروه مالی پاسارگاد خبر داد.
ایجاد 450 هزار فرصت شغلی و 113 هزار اشتغال مستقیم توسط گروه مالی پاسارگاد

به گزارش می متالز، مجید قاسمی، مدیرعامل بانک‌ پاسارگاد، در چهاردهمین کنفرانس ملی کیفیت و بهره‌ وری که در تاریخ 27 آذر سال 1398 و در محل دانشگاه خاتم برگزار شد، با اشاره به تعریف آژانس بهره‌ وری اروپا از بهره‌ وری اظهار داشت: آژانس بهره‌ وری اروپا، بهره‌وری را یک دیدگاه فکری می‌داند و به اعتقاد بنده بهره‌‌وری یک امر سخت‌ افزاری نیست که با یک ماشین مدرن بتوان آن را انجام داد؛ بهره‌ وری یک امر مغزافزاری و حتی بالاتر از آن یک امر قلب‌ افزاری است که اگر با هم آمیخته شوند سخت‌ افزار نیز به دست می‌آید.

وی به تعریف جالب ژاپن از بهره‌‌ وری اشاره و بیان کرد: به حداکثر رساندن استفاده از منابع به صورت علمی و با تکیه بر کاهش حجم تولید، گسترش بازارها، افزایش اشتغال، کوشش برای افزایش دستمزدهای واقعی و بهبود معیارهای زندگی، نگاه متفاوت از مفهوم بهره‌ وری است.

‌قاسمی ترکیب تعریف سه موضوع سرمایه‌های انسانی، ارتباطی و سازمانی را در تولید بهره‌ وری قابل اتکاء مؤثر عنوان کرد.

وی با اشاره به رتبه 99 ایران در شاخص جهانی رقابت در سطح بهره‌‌ وری، به وضعیت نا مناسب آماری در بخش بهره‌ وری پرداخت و‌ گفت: در بانک‌ پاسارگاد مهم‌ ترین سرمایه ما سرمایه انسانی است و آنچه در ترازنامه به آن اشاره شده، سرمایه نیست بلکه دست مایه است، در بانک پاسارگاد بیشترین توجه به آموزش و نظام پایش سلامت سرمایه انسانی وجود دارد، فعالیت‌های دانش‌ بنیان، توسعه فناوری محوریت، بهبود روش‌ها و فرآیندها و تعمیم فرهنگ سازمانی در مسیر بهره‌‌ وری بانک مورد توجه است.

وی به سرمایه‌انسانی 3800 نفری بانک‌ پاسارگاد اشاره و ابراز داشت: 90 درصد وقت همکاران ما مفید، مثمرثمر و مولد است و فقط حدود 10 درصد، صرف نماز، ناهار و استراحت می‌شود.

‌قاسمی با اشاره به ایجاد 113 هزار نفر اشتغال مستقیم و 450 هزار فرصت شغلی در گروه مالی پاسارگاد به فعالیت و اقدامات برخی از این شرکت‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به فعالیت شرکت میدکو با 15 هزار نفر اشتغال مستقیم و بالغ بر 150 هزار نفر اشتغال غیر مستقیم اظهار داشت: میدکو یکی از هلدینگ‌های گروه مالی پاسارگاد است که با 5 میلیارد دلار سرمایه‌گذار در حال اجرای 35 پروژه است که مراحل بهره‌ برداری را با توجه به تکنولوژی، دانش‌ بنیانی، نوآوری و فناوری را سپری می‌کند.

وی به شرکت بابک مس کرمان با ظرفیت 50 هزار تن تولید مس کاتد نیز اشاره کرد و افزود: این طرح بر اساس یک پتنت و نوآوری بدیع یک کشور غربی اجرا شده است که توسط ما خریداری شده است؛‌ از آنجا که این طرح نیاز به سرمایه‌گذاری بسیار سنگینی داشت، صاحب پتنت جرأت یا توانایی این ریسک بالا را نداشت.

وی افزود: ما این تکنولوژی را خریداری کردیم با این شرط که در صورتی که موفق به اجرای آن شدیم و در منطقه منا کسی متقاضی این تکنولوژی بود، با اجازه ما این کار انجام شود.

وی در این باره اضافه کرد: این تکنولوژی، بایولیچینگ است، به این معنا که با تزریق باکتری در 18 راکتور بسیار بزرگ و تولید مس، در عمل کار دو کارخانه بزرگ در مجتمع مس انجام می‌شود و قیمت تمام شده به این دلیل 40 تا 50 درصد نسبت به صنعت دیگری که این خاصیت را ندارد، کاهش می‌یابد و محصول نیز با کیفیت بهتری ارایه می‌شود.

مدیرعامل بانک پاسارگاد با اشاره به تعهد ساخت 7 هزار تخت بیمارستانی و 7 شهرک سلامت با پیشرفته‌ ترین تجهیزات سلامت ادامه داد: دو میدان نفتی که در خوزستان اخیرا شناخته‌ شد توسط شرکت گسترش انرژی پاسارگاد در حال اکتشاف و استخراج هستند؛ این شرکت، اولین شرکت تمام ایرانی است که توانسته است در بحث اکتشاف و استخراج، در تورنمنت بین‌ المللی از همه رقبا جلو بیافتد و انجام این پروژه را بر عهده بگیرد.

وی در پایان به اشتغال 87 هزار نفر در شرکت بیمه‌ پاسارگاد اشاره کرد و گفت: از این تعداد 1100 نفر در حال اداره شعبه‌های این شرکت هستند و بقیه در حدود 86 هزار نفر به عنوان نمایندگی‌ها و بازار یابان مشغول هستند؛ این همان بهره‌ وری است. شرکت بیمه پاسارگاد در بخش‌های بیمه عمر و تأمین آتیه از تمام شرکت‌های بیمه‌ای در کشور موفق‌تر است.

وی ادامه داد: 4100 نفر از بهترین جوانان کشور در شرکت فناپ مشغول به کار هستند، این شرکت بزرگ‌ ترین شرکت آی‌ سی‌ تی کشور است که کربنکینگ بانک‌ پاسارگاد را تولید کرده و به 5 بانک دیگر کشور نیز خدمات ارایه می‌دهد؛ بانک سپه نیز طی یک ارزیابی بسیار دقیق بین شرکت‌های داخلی و خارجی، در نهایت شرکت فناپ را برای تولید کربنکینگ خود انتخاب کرد، در حال حاضر هم که 5 بانک در این بانک در حال ادغام شدن هستند، مسوولیت ادغام و تأمین کربنکینگ جامع بر عهده فناپ است، امنیت زیاد در بانکداری الکترونیک بانک‌ پاسارگاد، جلوگیری از حمله‌های سایبری، ارایه خدمات مختلف مانند ارایه خدمات رمز پویا به سهولت، نمونه هایی از مزیت‌های بانک‌ پاسارگاد به دلیل وجود زیرساخت بسیار قوی ارایه شده از سوی فناپ است.

عناوین برگزیده