به گزارش می متالز، پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می شود و مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است.
برات قبادیان در این زمینه گفت: پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز، ISIشاخص های از پیش تعیین شده ای دارد که با استفاده از این شاخص ها، دانشمندان جهان را ارزیابی و رصد می کند.
وی با اشاره به ارسال مقالات ISI به عنوان یکی از شاخص های این پایگاه در انتخاب دانشمند برتر توضیح داد:اثر بخشی مقالات و همچنین ارجاعات بین المللی از دیگر شاخص های انتخاب دانشمندان برتر جهان است.
قبادیان گفت: دو سازمان اسکوپوس و تامسون رویترز شاخص های دیگری دارند که شاخص های سختگیرانه ای است، براساس این شاخص ها هر دانشمندی دارای یک کد بین المللی است و با استفاده از این کد،این دو سازمان فعالیت روزانه دانشمندان را رصد و می سنجند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: در دهه اخیر خداوند توفیق داد جزو یک درصد برتر دانشمندان قرار گرفته و در سال 2018 و 2019 نیز به عنوان دانشمند برگزیده اعلام شوم.