تاریخ: ۱۸ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۳۴
بازدید: ۱۵۳
کد خبر: ۷۹۱۰۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون طرح و برنامه وزارت صمت:

تکمیل زنجیره ارزش و فناوری، مهمترین برنامه وزارت صمت در سال آینده خواهد بود

می متالز - معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تکمیل زنجیره ارزش در بخش تولید و فناوری در صنعت و معدن از مهمترین برنامه‌های وزارتخانه در سال 99 خواهد بود.
تکمیل زنجیره ارزش و فناوری، مهمترین برنامه وزارت صمت در سال آینده خواهد بود

به گزارش می متالز، سعید زرندی در دیدار با اعضای هیأت مدیره کنفدراسیون صنعت گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت همواره در کنار بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها می‌باشد و آنها را در تصمیم‌سازی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها دخیل می‌کند.

وی گفت: در حال تدوین برنامه‌های وزارتخانه برای سال 99 است و از همه تشکل‌های بخش خصوصی دعوت می‌کنیم نظرات خود را در این خصوص به ما اعلام نمایند.

معاون طرح و برنامه گفت: امسال با مطالعات و بررسی هایی که انجام شد، صنایع پیشران و اولویت‌دار را مشخص و به بانک مرکزی و سایر بانک‌ها اعلام نمودیم تا بتوانیم تسهیلات بانکی را هدفمند نماییم.

زرندی گفت: از مجموع تسهیلات که نظام بانکی به صنعت و معدن پرداخت می‌کند، مقرر شده است 50 هزار میلیارد تومان آن به صورت هدف‌مند به صنایع پیشران و اولویت‌دار که بیشترین تأثیر در اشتغال، ارزش‌افزوده و جایگزینی واردات دارد، پرداخت شود.

زرندی افزود: در موضوعات مختلف مثل مالیات، تأمین اجتماعی، حمل‌ و نقل، گمرک و ... مسایل و مشکلات بخش تولید را احصا کردیم و در خواست بخش تولید را در آن لحاظ نمودیم.

وی تأکید کرد: از همه تشکل‌ها و انجمن‌ها خواسته‌ایم این موضوعات را بررسی و نظرات خود را به وزارتخانه اعلام کنند تا بتوانیم به یک سند مشترک جهت همه موضوعات صنعت برسیم.

معاون طرح و برنامه همچنین افزود: سیاست‌های توسعه صنعتی و معدنی در حال تدوین است تا نقشه راه این بخش در کشور باشد.

زرندی در این جلسه گفت: احیای واحدهای تعطیل، تکمیل طرح های نیمه تمام و افزایش ظرفیت واحدها از موضوعاتی است که نیاز به همراهی تشکل‌ها و انجمن‌ها دارد.

وی توضیح داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارتخانه این است که سرمایه‌گذار به‌ جای آنکه از اول شروع به‌کار کند، بتواند با صاحب واحد تعطیل یا نیمه‌تمام و یا با ظرفیت پایین به توافق برسد.

زرندی گفت: به‌جای اینکه کار را از صفر شروع کنیم باید ظرفیت‌های معطل و یا راکد را احیا نماییم اما در این خصوص به اصلاح برخی قوانین و همچنین فرهنگ‌سازی نیاز داریم.

معاون طرح و برنامه تصریح کرد: کمک بزرگی که تشکل‌ها و انجمن‌ها در این شرایط می‌توانند، داشته باشند ایجاد این فضای تعاملی برای همکاری سرمایه‌گذار جدید و صاحب واحدهای تعطیل، نیمه‌تمام و یا راکد است.

عناوین برگزیده