تاریخ: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۷:۲۴
بازدید: ۳۱۳
کد خبر: ۷۹۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
دکتر لاریجانی در دیدار با نایب رئیس مجلس تاجیکستان مطرح کرد؛

ضرورت استفاده از ظرفیت انتقال گاز و آب میان ایران و تاجیکستان

می متالز - رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت افزایش سرمایه‌گذاری‌ها میان دو کشور گفت: سرمایه گذاری در حوزه انتقال برق، آب و گاز می‌تواند نقطه عطفی در افزایش روابط اقتصادی دو کشور باشد.
ضرورت استفاده از ظرفیت انتقال گاز و آب میان ایران و تاجیکستان

به گزارش می متالز، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی(چهارشنبه، اول آذرماه) در حاشیه دهمین مجمع عمومی مجمع مجالس آسیایی با خیرالنساء یوسفی نایب رئیس مجلس تاجیکستان دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر لاریجانی در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به اشتراکات دو کشور در زمینه فرهنگ و ادبیات گفت: لازم است اشتراکات میان دو کشور باعث ارتباط بیشتر ایران و تاجیکستان شود که پس از استقلال تاجیکستان رو به افزایش بوده است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت شرکت های ایرانی برای حضور اقتصادی در تاجیکستان عنوان کرد: سرمایه گذاری به خصوص در حوزه برق و انتقال آب از تاجیکستان به ایران و انتقال گاز از ایران به تاجیکستان می تواند نقطه عطفی در افزایش روابط باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به ریشه های عمیق دوستی میان ایران و تاجیکستان خاطرنشان کرد: مسائل پیچیده تروریسمی که در کشور همسایه ایران و تاجیکستان وجود دارد اذیت هایی به وجود آورده که باید با همکاری و رایزنی برای حل آن در افغانستان مذاکره کنیم.

 

نایب رئیس مجلس تاجیکستان: ضرورت تقویت روابط دوجانبه در همه زمینه‌ها

خیرالنساء یوسفی نیز در ادامه این دیدار ضمن ابراز همدردی با ملت ایران به دلیل حادثه بروز زلزله غرب کشور، گفت: پیوندهای میان ایران و تاجیکستان بسیار زیاد است و باید به سمت تقویت روابط دوجانبه پیش برویم.

نایب رئیس مجلس تاجیکستان در پایان با ابراز نگرانی از مسأله تروریسم که در همسایگی ایران و تاجیکستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: لازم است برای حل مشکلات تروریسم پیوندها و همکاری ها را افزایش داده و متحد باشیم که در این زمینه روی کمک جمهوری اسلامی ایران حساب کرده ایم.

 

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد