تاریخ: ۲۱ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۴۹
بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۷۹۸۱۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تعریفی نوین از بومی سازی در صنعت فولاد

می متالز - زهرا مسافر: شرکت سرمایه گذاری پارسیان با هدف بی اثر کردن تحریم ­ها و بکارگیری توان داخلی در طول سال گذشته تلاش کرد تا با تکیه بر دانش و تجارب نیروهای با تجربه صنایع فولادی اقدام به بومی سازی تجهیزات و قطعات تخصصی مورد نیاز صنعت فولاد کند.
تعریفی نوین از بومی سازی در صنعت فولاد

به گزارش می متالز، راضیه علی رضایی مدیر بومی سازی شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان، با اعلام این مطلب گفت: در این راستا سیاست اتخاذ شده به سه بخش فرهنگ سازی، آموزش و افزایش ریسک¬پذیری مدیران و اعتماد به تولیدکنندگان داخلی تقسیم شده است.

وی افزود:بومی سازی  نه به معنای صرف مهندسی معکوس تجهیزات خارجی و استخراج دانش نهفته در آن بلکه در معنای گسترده­تر، بهینه و به­روزرسانی اقلام مورد نیاز، منطبق با نیازها و شرایط داخلی است.

به گفته وی، این مهم در سایه حمایت های مدیران و پذیرش هزینه های مالی و ریسک های عدم دستیابی به اهداف تعیین شده تحقق یافته و ابلاغ راهبرد بومی سازی از سوی سمیعی نژاد بستر لازم برای ایجاد همکاری و هم افزایی با سازندگان و صنعتگران داخلی را فراهم کرد.

مدیر بومی سازی شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان  تاکید کرد: بومی کردن بیش از 6000 قطعه مورد استفاده در زنجیره تولید فولاد با توجه به شرایط اقلیمی و مهندسی داخلی در مدت زمان 4 سال از برنامه­‌های شرکت سرمایه گذاری پارسیان در حوزه بومی سازی است که از خروج میلیون­ها دلار ارز از کشور جلوگیری می­کند. در این رابطه بیش از 2500 دفترچه ساخت که عموماً مربوط به قطعاتی با فناوری­های برتر بوده تهیه شده و در اختیار سازندگان داخلی قرارداده شده است.

علی رضایی تصریح کرد: قطعاً رویکرد بومی سازی و اتکا به توان داخلی موجب تاب آوری بیشتر اقتصادی، رشد متوازن و توسعه پایدار در منطقه سنگان و درآینده نزدیک در کل کشور جلوگیری از خروج ارز، کاهش نیاز به تامین منابع مالی، در بلند مدت و کوتاه مدت، کاهش ریسک توقف تولید ناشی از نبود قطعات خواهد شد. وی خاطر نشان کرد: امیداست با حمایت  مدیران، شرکته ای دانش بنیان بزودی کشورمان را به عنوان یک عرضه کننده خدمات فنی و مهندسی عرصه فولاد در منطقه معرفی کند.

عناوین برگزیده