به گزارش می متالز، زهره سیدی در نشست خبری رییس این مرکز که در راستای پویش پاسخگویی روابط عمومی وزارت صمت برگزار شد، بیان کرد: مدیریت واردات و هدایت منابع به سمت نیازهای کشور از اهداف سامانه توانیران است.
وی ادامه داد: این سامانه ارتباط میان تولید کننده و سازنده داخلی را با شرکتهای متقاضی و نیازمند محصولات و خدمات خارجی فراهم می کند و خودکفایی و داخلی سازی نیازها از این طریق فراهم می شود.
معاون مرکز ساخت داخل، تجهیزات و ماشین سازی وزارت صمت با اعلام اینکه فراخوان ثبت اطلاعات توانمندی های شرکتهای داخلی در سامانه توانیران ارایه شده است، گفت: اتصال سامانه توانیران به تمامی سامانه های دستگاه های متولی ارایه مجوزها برای احراز هویت ثبت نام کنندگان و متقاضیان ارایه توانمندی ها، برقرار شده است.
سیدی اضافه کرد: تمامی تولیدکنندگان کشور باید در این سامانه توانمندی های خود را ثبت کنند تا نیازمندها و متقاضیان استفاده از توانمندی های داخلی از آن استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه پروژه های کلان کشور باید در سامانه توانیران بارگذاری شود، گفت: حداکثر یک ماه مدت زمان برای ثبت پروژه هاست و حداکثر سه ماه پس از برقراری ارتباط تولید کننده و خریدار، باید خرید خارجی محصول یا خدمت مورد توافق در سامانه، متوقف شود.
معاون مرکز ساخت داخل، تجهیزات و ماشین سازی وزارت صمت با اعلام اینکه در سامانه توانیران متناسب با درخواست شرکتهای توانمند، شرکتهای متقاضی توان داخلی بسته به نوع محصول و خدمات، بسته مورد نظر خود را انتخاب می کنند، افزود: هدف اصلی سامانه ارتباط گیری شرکتهای توانمند داخلی و متقاضیان این توانمندی ها است.
سیدی همچنین تصریح کرد: سامانه قابلیت تکمیل شدن را دارد، موارد اصلاحی برای تکمیل هرچه بهتر در سامانه لحاظ می شود.