تاریخ: ۲۳ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۲۲
بازدید: ۲۲۲
کد خبر: ۸۲۷۷۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

ورق فولادی در کارخانه فولاد قاینات تولید می شود

می متالز - مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: تولید ورق فولادی در برنامه های توسعه ای کارخانه فولاد قاینات قرار گرفته است.
ورق فولادی در کارخانه فولاد قاینات تولید می شود

به گزارش می متالز، حسن یونسیان افزود: بنا داریم به طور موازی تا پایان سال ۹۹ تولید ورق را به محصولات فعلی که اسلپ و بیلت است، اضافه کنیم.

وی گفت: بعد از راه اندازی بخش فولادسازی کارخانه، در پایین دست، پروژه ورق سازی را ایجاد می کنیم.

به گفته وی برای استان های خراسان شمالی و خراسان جنوبی که هم اکنون نیازشان را از مرکز ایران و مبارک آباد تأمین می کنند، این اولین کارخانه تولید ورق است.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد با تأکید بر اینکه با توجه به مشکلاتی که سد راه بود، ۲ ماه از برنامه عقب هستیم تصریح کرد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا آخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه ۹۹ فاز احیای کارخانه راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: برنامه این است که تا آخر سال ۹۹ برای پروژه فولادسازی نیز مجوز تست سرد را بگیریم تا وارد مدار شود.

یونسیان با اشاره به این که طولانی شدن کار در پروژه فولاد، برخی پیامدها را به همراه داشته است اظهار داشت: کار که طولانی شده بود پیمانکارانی که از سال ۸۶-۸۷ کار خود را در مجموعه شروع کرده بودند، توان مالی گذشته را نداشتند و همین ادامه کار را با مشکل مواجه کرد لذا جابه جایی پیمانکاران صورت گرفت تا روند اجرا سرعت بگیرد.

به گفته وی برای رفع مشکل تأخیر در پرداخت اقساط با طرف های خارجی نیز در مرحله اول ۲۹۵ میلیارد تومان و در مرحله دوم که همین ۱۰ روز قبل بود ۱۳۰ میلیارد تومان پرداخت شد.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد درخصوص پرداخت معوقات کارگران و پیمانکاران هم گفت: تمامی مطالبات پرداخت شده است و در حال حاضر به طرف خارجی، پیمانکاران داخلی، کارگران بدهی نداریم و حتی معوق حقوق هم نداریم.

وی با اشاره به میزان اشتغالی که این کارخانه ایجاد می کند، یادآور شد: با راه اندازی بخش احیا و آهن اسفنجی به طور مستقیم برای ۴۰۰ نفر و به طور غیرمستقیم برای سه تا چهار هزار نفر شغل ایجاد می شود.

یونسیان افزود: در فاز فولادسازی هم به طور مستقیم برای ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر و به طور غیرمستقیم برای پنج تا ۶ هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: در جذب نیروها اولویت با نیروهای بومی خواهد بود و بر اساس تخصص هایی که وجود دارد ۱۰۰ درصد منابع انسانی مورد نیاز، از نیروهای بومی تأمین خواهد شد و اگر در تخصصی کاستی باشد، از طریق فراخوان و آزمون خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد در ارتباط با تامین آب مورد نیاز کارخانه گفت: برای تأمین آب پروژه، علاوه بر چاه های در اختیار، شرکت آب منطقه ای ۲ راهکار ارائه کرده است.

وی ادامه داد: یکی این که پیمانکار بخش خصوصی بگیرد و آب بیاورد و دوم این که از طریق فاضلاب قاینات این نیاز آبی برطرف شود که برای هر ۲ مورد، ما آمادگی انعقاد قرارداد تضمینی را داریم.

یونسیان گفت: مهمترین کاری که در کارخانه اتفاق افتاد، خرید سیستمی خاص برای پروژه فولادسازی است که مصرف آب را نصف می کند که برای خرید این سیستم پنج میلیون یورو هزینه شده است.

وی تاکید کرد: برای فروش محصولات این کارخانه هیچ مشکلی نداریم.

رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) روز شنبه ۲۱ دی ماه با سفر به خراسان جنوبی به همراه استاندار از برخی معادن بازدید و اعلام کرد: این سازمان در بخش زیربنایی معادن استان خراسان جنوبی ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حال اجرا و تعهد دارد.

عناوین برگزیده