به گزارش می متالز، جواد حسنی با اشاره به نامیدن سال 99 به سال "جهش تولید " از سوی مقام معظم رهبری افزود: استان مرکزی با سرمایه گذاری ۱۱۲ هزار و ۸۲۲ میلیارد ریال و ایجاد ۲ هزار و ۴۵۲ فرصت اشتغال مهیا برای عینیت بخشیدن به شعار سال که از سوی مقم معظم رهبری به سال "جهش تولید" نامیده شده است.
وی اضافه کرد: ۴۴۷ متقاضی دریافت تسهیلات رونق تولید و تبصره ۱۸ قانون بودجه سال 98 با میزان ۲۷ هزار و ۹۶۳ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شدند.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: ۵۸۹ متقاضی از ابتدای سال گذشته تاکنون برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ثبت نام کردند که ۳۷۴ متقاضی به بانکهای عامل معرفی شدند.
حسنی بیان کرد: ۱۸۶ متقاضی نیز برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه در سامانه بهین یابت ثبت نام کردند که پرونده ۱۰۳ متقاضی به بانکهای عامل معرفی شدهاست.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: در مجموع تسهیلات پرداختی بانکها از محل تبصره ۱۸ و رونق تولید ۲۲ هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال است و افرادی که پارسال از این تسهیلات استفاده نکردند سال جاری میتوانند با مراجعه به سامانه درخواست خود را مطرح کنند.
وی اضافه کرد: سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان مرکزی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی جایگاه سوم کشوری را در جذب منابع تسهیلات رونق تولید و تبصره ۱۸ به خود اختصاص داده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: میزان سرمایه گذاری این تعداد جواز تاسیس حدود ۸۴۷ هزار و ۸۵۳ میلیارد ریال است که در صورت عملیاتی شدن ۱۵ هزار و ۲۳۴ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد میشود.
وی ادامه داد: ۲۵۱ پروانه بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۱۲ هزار و ۸۲۲ میلیارد ریال پارسال در استان مرکزی صادر شده که ۲ هزار و ۴۵۲ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد کرده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۲۹۹ پروانه سرمایهگذاری تولیدی و صنعتی سال ۹۸ در این استان صادر شد که مجموع سرمایهگذاری در این طرحها ۱۳۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بوده است.
حسنی بیان کرد: با بهرهبرداری از این طرحها در حوزه فلزی، کانی غیرفلری، دارویی و مواد بهداشتی و غذایی، شیمیایی و برق و الکترونیک ۲ هزار و ۸۲۸ فرصت شغلی در استان مرکزی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: ۷۱۱ فقره جواز تاسیس واحد صنعتی نیز پارسال در نقاط مختلف این استان صادر شده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اضافه کرد: میزان صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی استان مرکزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.
حسنی ادامه داد: سرمایه مورد نیاز برای راهاندازی این طرحها بیش از ۱۰۰ هزار و ۳۲۱ میلیارد ریال برآورد شده که نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ ۳۲ درصد افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: با بهرهبرداری از این طرحها ۱۷ هزار و ۴۸۴ فرصت شغلی جدید در این استان ایجاد میشود.