به گزارش می متالز، رییس اسبق سازمان بورس و اوراق بهاداراظهار کرد: دکتر محمدی در این مدت توانست قشر زیادی از مردم کشور را که با واژه بورس و بازار سرمایه آشنا نبودند به دریافت کد بورسی و سرمایه گزاری منابع مالی در بازار سرمایه سوق دهد؛ اقدامی که به موجب آن شاهد ایجاد صف های طولانی برای دریافت کد معاملاتی در بازار سرمایه دهیم، این روند نتیجه ای جز وجود اعتماد در این بازار نیست.
فطانت ادامه داد: به یاد دارم که در سال های گذشته همیشه دغدغه همه افراد، مسوولان و دولت ها این بود که تأمین مالی از بانک محوری خارج شود و بازار سرمایه به عنوان یک بخش اساسی بتواند بخشی از بار تامین مالی را به دوش بکشد. هدفی که آقای محمدی توانست با مدیریت خوب در بورس های مختلف و ایجاد ابزارهای متنوع آن را به سطح بالایی ارتقا دهد. به طوریکه، امروز می توانیم بگوییم از بانک محوری گذر کرده ایم و اکنون بازار سرمایه به عنوان یک رکن اساسی توانسته در اقتصاد کشور، حمایت از تولید و اقتصاد مقاومتی نقش مبرز و شاخصی را ایفا کند.
وی تاکید کرد: اگر بخش های مختلفی که در کشور، بر اقتصاد مقاومتی متمرکز بودند را رتبهبندی کنیم، سازمان بورس نمره اول را در ایجاد زیرساخت های لازم کسب میکند. در این میان، جا دارد به دکتر شاپور محمدی تبریک عرض کنم زیرا، ایشان توانست به خوبی توانستند بدنه منابع و سرمایه انسانی این بازار را با توان مدیریت کنند. دکتر محمدی به بهترین نحو در انتخاب ابزارهای جدید و پیچیدهای مانند اوراق اختیار و یا مشکلاتی که به صورت مزمن در بازار مطرح می شد، عمل کرد.
محمد فطانت افزود: وی همچنین تمام زیرساختهای لازم برای حرکت گام به گام بازارسرمایه با بانک های کشور را مهیا کرد به طوریکه اکنون بازارسرمایه قادر است از دولت و بنگاه ها گره گشایی کند، موضوعی که دستاورد بسیار بزرگی محسوب می شود. گفتنی است، اعتماد به بازار سرمایه و پشتوانه مردمی برای تولید از طریق این بازار یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت طی ۸ سال اخیر تلقی می شود.