به گزارش می متالز، از این رو کارشناسان با توجه به نرخ ارز ۱۴۷۰۰ تومانی و شمش ۳۵۰ دلاری، انتظار شمش کیلویی ۴۲۰۰ تومان به بالا را برای نرخ عرضه متصور هستند. وجود تناقضاتی در رابطه با افزایش مجدد قیمت ها در بازار چون: اعلام دلار نیمایی ۱۴۷۰۰ تومانی در فضای مجازی و ثبت قیمت ۱۳۷۰۰ تا ۱۳۹۰۰در تنها سایت مرجع و رسمی حواله دلار نیمایی سامانه سنا از یک سو سبب ایجاد دوگانگی عجیبی در اذهان عمومی شده است.
از سوی دیگر نگاه پر فشار حوزه تولیدکنندگان شمش القایی به بازار است که تجربه نشان داده این ها هم به هر حال نهایت تلاش خود را برای حصول سطوح بالاتر قیمت در بازار به کار میبندند. البته نباید از اوضاع بازارهای جهانی غافل ماند چرا که رکود متاثر از کرونا حال عمومی این بازارها را خراب کرده است. مساله دیگر هم تاثیر شروع ماه رمضان بر بازارهای منطقه است که معمولا رکود را هر ساله تشدید کرده است. علیرغم همه موارد ذکر شده، مساله اصلی که بدون پرده و بدون رو دربایستی می بایست ارائه گردد، اجماع سمت عرضه در خصوص میل به افزایش قیمت است. چه آنهایی که در حوزه شمش فعالیت می کنند، چه تولیدکننده بخش خصوصی و چه خریداران و صاحبان حواله هایی که از بورس، میلگرد آجدار خریده اند، متاسفانه همه تمنای افزایش قیمت دارند.
به هر حال برای حصول اطمینان از روند آتی بازار آهن می بایست منتظر بازگشایی فعالیت بورس کالا در هفته آینده ماند اما آنچه که تا کنون مشخص است عدم اضطراری در انبار نمودن کالای مازاد در حوزه آهن می باشد.