تاریخ: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۱:۰۰
بازدید: ۱۵۷
کد خبر: ۱۰۱۵۳۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۵ برنامه راهبردی در بخش صنعت

می متالز - سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در نخستین نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع این وزارتخانه در سال ۱۳۹۹ با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های وزارت صمت در سال جهش تولید، از پیگیری پنج برنامه راهبردی در بخش صنعت خبر داد.
۵ برنامه راهبردی در بخش صنعت

به گزارش می متالز، مهدی صادقی‌نیارکی در این نشست که با حضور مدیران کل دفاتر تخصصی و نمایندگانی از معاونت طرح و برنامه وزارت صمت برگزار شد، با نگاهی به اولویت‌های وزارت صمت در سال ۹۹ گفت: در سال جاری که از سوی رهبری به‌عنوان جهش تولید نام‌گذاری شده است، پنج محور اساسی توسعه و تعمیق ساخت داخل در قالب پروژه نهضت ساخت داخل، تحریک تقاضای کالاهای پرمصرف نظیر لوازم خانگی، توسعه صنعت نساجی با محوریت مدیریت واردات و ترغیب مصرف‌کنندگان ایرانی خرید کالاهای داخلی، فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی و تکمیل زنجیره ارزش محصولات دارای توجیه اقتصادی در بخش صنعت مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. او تشکیل شورای راهبری میزهای تخصصی ساخت داخل و نظارت بر مدیریت واردات در بخش‌های مختلف صنعتی را از جمله مهم‌ترین برنامه‌های امسال در بخش توسعه و تعمیق ساخت داخل برشمرد و افزود: پروژه نهضت ساخت داخل با دو رویکرد در کشور مورد پیگیری قرار گرفت و در سال گذشته دستاوردهای خوبی برای صنعت به‌همراه داشت که این سیاست راهبردی در سال جاری با جدیت بیشتری مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت داخلی‌سازی را در دو بخش عنوان کرد و افزود: این سیاست هم از طریق توسعه عمق ساخت داخل در قطعات و تجهیزات و هم از طریق مدیریت واردات، برای کشور کاهش ارزبری به ارمغان می‌آورد. صادقی‌نیارکی همچنین تحریک تقاضا برای کالاهای پرمصرف نظیر لوازم خانگی را از دیگر برنامه‌های راهبردی در بخش صنعت توصیف کرد و گفت: مقرر شد زیربخش‌های این برنامه راهبردی توسط دفتر تخصصی صنایع برق، فلزی و لوازم‌خانگی و تشکل‌های تخصصی با اولویت ترغیب مصرف‌کنندگان به خرید محصولات ایرانی مورد اجرایی قرار گیرد. او همچنین توسعه صنعت نساجی را از دیگر برنامه‌های راهبردی بخش صنعت برشمرد و تصریح کرد: توسعه صنعت پوشاک به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌‌های تحت پوشش صنعت نساجی با همکاری تشکل‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته است که در صورت تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مورد نیاز این برنامه راهبردی اجرایی خواهد شد. سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی و تکمیل زنجیره ارزش را از دیگر برنامه‌های معاونت امور صنایع اعلام کرد و گفت: این دو برنامه نیز در بخش‌های مختلف صنعتی که دارای توجیه فنی و اقتصادی هستند پس از بررسی‌های کارشناسی و مطالعاتی موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و اعلام نظر کارشناسی اجرایی خواهد شد.

عناوین برگزیده