تاریخ: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۹:۵۰
بازدید: ۱۴۹
کد خبر: ۱۰۹۸۵۶

۹۴۰ میلیارد تومان برای جبران زیان شرکت های حمل ونقل ریلی اختصاص یافته است

می متالز - مدیرعامل راه آهن از اختصاص ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای جبران زیان شرکت های حمل و نقل ریلی به علت انتشار ویروس کرونا و کاهش سفرهای ریلی خبرداد.
۹۴۰ میلیارد تومان برای جبران زیان شرکت های حمل ونقل ریلی اختصاص یافته است

 

به گزارش می متالز، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از اختصاص ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای جبران زیان شرکت های حمل و نقل ریلی به علت انتشار ویروس کرونا و کاهش سفرهای ریلی خبرداد.

سعید رسولی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ۶۳ شرکت فعال در حوزه حمل و نقل ریلی می توانند با رعایت ضوابط و مقررات و مراجعه به بانک های عامل از این تسهیلات کم بهره دولتی استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: با برنامه‌ریزی راه آهن جمهوری اسلامی ایران سال گذشته در مجموع تفاهم نامه ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی به امضا رسید و امسال نیز تلاش خواهیم کرد که بیشتر از این مبلغ برای انجام سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف ریلی جذب شود.

رسولی گفت: در تفاهم نامه ای که بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه به امضا رسیده مقرر است معادل هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان برای انجام پروژه‌های ریلی اختصاص یابد که در سال گذشته بیش از ۴۷۰ میلیارد تومان از این منابع مالی جذب و مابقی نیز در سال جاری با استفاده از ظرفیت های قانونی اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: در سال جهش تولید طی یک برنامه سنجیده, افزایش ناوگان ریلی در دستور کار قرار گرفته است که در سال گذشته ۷۷۸ دستگاه و در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری ۱۴۴ دستگاه ناوگان ریلی کشور به بهره برداری رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در یک اقدام جهادی و برای نخستین بار در روز ۱۴ خرداد ماه سال جاری در جلسه ای که با شرکت های حمل و نقل ریلی داشتیم مقرر شد تعداد ۶۱۴ واگن فرسوده که هم اکنون در شبکه ریلی متوقف شده با انتقال به کارخانجات داخلی، نسبت به بازسازی واگن های یادشده با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تبصره ۱۸ قانون بودجه اقدام شود که تاکنون ۱۸۶ دستگاه واگن برای بازسازی در بین شرکت‌های داخلی توزیع شده است.

رسولی با بیان اینکه در حمایت از تولید داخلی از ابتدای سال ۹۸ تا به امروز هیچ ناوگان و واگن و لکوموتیو خارجی وارد کشور نشده است، گفت: برنامه ریزی وزارت راه وشهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران ورود ۲ هزار دستگاه انواع ناوگان به شبکه ریلی است و در این راستا برنامه ای مهم، با استفاده از ظرفیت های قانونی در سال جهش تولید برای پایداری تولید ناوگان در داخل کشور تهیه شده است.

عناوین برگزیده