تاریخ: ۰۵ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۵۰
بازدید: ۱۷۸
کد خبر: ۱۱۳۴۰۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
حسین مدرس خیابانی:

دعوت برای سرمایه گذاری در طرح‌های نیمه تمام

می متالز - سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۱۲ هزار و ۵۰۰ طرح نیمه تمام در حوزه صنعت و معدن خبر داد و از بخش خصوصی دعوت کرد تا در این طرح‌ها سرمایه گذاری کند.
دعوت برای سرمایه گذاری در طرح‌های نیمه تمام

اولین ممنوعیتی که سرپرست جدید وزارت صنعت ابلاغ کرد - همشهری آنلاین

به گزارش می متالز، حسین مدرس خیابانی با اشاره به ۱۲ هزار و ۵۰۰ طرح نیمه تمام با پیشرفت ۶۰ درصد در حوزه صنعت، گفت: از این میزان ۳ هزار و ۸۰۰ طرح بالای ۸۰ درصد تکمیل شده است.
وی افزود: همان گونه که در پویش تولید و تداوم امید اعلام شد ۲۰۰ طرح بزرگ صنعتی تا قبل از شهریور ۱۴۰۰ هر هفته به بهره برداری می‌رسد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این طرح‌ها با سرمایه گذاری ۱۷۰ هزار میلیارد تومان می‌تواند برای ۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی کند.
مدرس خیابانی افزود: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای راه اندازی طرح‌هایی که دولت قادر به تکمیل آن‌ها نیست استفاده شود.
وی گفت: بخش خصوصی توانمندی داریم که سال گذشته ۴۲ میلیارد دلار صادرات داشت و ۴۳ میلیارد دلار هم کالا‌های اساسی و مواد اولیه به کشور وارد کرد.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بدین ترتیب بخش خصوصی ما قدرت آن را دارد که با مشارکت و با واگذاری طرح‌ها به آن‌ها این طرح‌ها را راه اندازی کند و به بهره برداری برساند.
مدرس خیابانی گفت: حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ معدن در کشور داریم که از این تعداد ۴ هزار و ۴۰۰ معدن غیر فعال است و می‌توانیم با اختیاراتی که شورای عالی معادن به شورای معادن استان‌ها داده است بخشی از این معادن را فعال کنیم.
وی افزود: با فعال سازی این معادن و دیگر طرح‌های نیمه تمام در حوزه صنعت می‌توانیم با اشتغالزایی تأثیر آن را در زندگی روزمره مردم ببینیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فشار حداکثری تحریم‌ها و شیوع بیماری کرونا گفت: برغم عجز و ناتوانی بسیاری از کشور‌ها، در جمهوری اسلامی ایران از توسعه کشور غفلت نشده است و هر هفته شاهد بهره برداری از طرح‌های صنعتی هستیم.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد