به گزارش می متالز، متن پیام دکتر یونس الستی به شرح زیر است:
«دهه دوم چشمانداز باید زمان تمرکز بر بهرهداری از دستاوردهای گذشته و نیز ظرفیتهای استفاده نشده باشد تا پیشرفت کشور از جمله در بخش تولید و اقتصاد ملی ارتقاء یابد» (مقدمه هفت سرفصل توصیههای مقام معظم رهبری ـ مدظله العالی ـ در بیانیه گام دوم انقلاب، بهمن ۱۳۹۷)
کشور بزرگ ایران با برخورداری از منابع عظیم خدادادی اعم از منابع انسانی توانمند و متخصص، ذخایر گسترده نفت و گاز و مواد معدنی، موقعیت جغرافیایی استراتژیک و... بدون تردید ظرفیتی منحصربفرد و بالقوه را برای شکل گیری صنعت و اقتصادی پویا و فراگیر در خود جای داده است.
بخش صنعت با وجود دانش فنی بالا، حجم قابل توجه دانش آموختگان و ظرفیت های خالی تولیدی در زیربخشهای مختلف میتواند سهم بسیار مناسب و چشمگیرتری در تولید ناخالص داخلی کشور داشته باشد.
اسناد بالادستی در بخش معدن و صنعت اعم از سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، احکام قانون برنامه ششم توسعه، و سایر قوانین کارآمد همه و همه میتوانند بستر مناسبی برای رفع موانع و تحقق توسعه پایدار صنعت و معدن به شمار روند.
همچنین تدوین برنامه راهبردی توسعه صنعتی و معدنی و ایجاد ثبات و امنیت اقتصادی همراه با اصلاح برخی قوانین به منظور تسهیل در سرمایهگذاری و تأمین نیاز واحدهای تولیدی از مهمترین ابزارهای توسعه حوزه متنوع و وسیع معدنی و صنعتی به شمار میروند.
بدیهی است تحقق اهداف عالی کشور در حوزه صنعت و معدن علاوه بر قوانین و تامین زیرساختها نیازمند تعامل بیشتر بخشهای یادشده و حوزه دانش و فناوری و خصوصا حضور موثر و بالنده شرکتهای دانش بنیان و عالمان و متخصصان کشور در میدان تولید محصولات معدنی و صنعتی در کشور بوده و مجموعه گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و قطعا سایر مدیران و دست اندرکاران صنعت صمیمانه از حضور نخبگان در این عرصه استقبال خواهند نمود.
در سال مزین به نام «جهش تولید»، روز صنعت و معدن را به تمامی شاغلین زحمتکش، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان و صاحبان علم و اندیشه و ابتکار که در صف اول مبارزه با تحریمهای استکبار جهانی و تحقق شکوفایی اقتصادی قرار دارند، تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق روزافزون خدمتگزاران به این آب و خاک را از درگاه ایزد متعال خواهانم.