به گزارش می متالز؛ دهم تیر بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده و این روز فرصت خوبی برای توجه و نگاهی دیگر به بخش صنعت و معدن به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه است.
کارخانه فولاد مبارکه سال ۱۳۶۰ در ابتدای انقلاب اسلامی در زمینی به مساحت ۳۵ کیلومتر مربع در ۷۵ کیلومتری جنوب غربی شهر اصفهان در نزدیکی شهر مبارکه راه اندازی شد.
این کارخانه بزرگ صنعتی از بزرگترین واحدهای صنعتی کشور، مولود صنعت انقلاب اسلامی و نمونه ملی در صنعت فولاد است.
فولاد مبارکه، نمونه ملی در صنعت فولاداین شرکت فولادی بزرگ فعال در زمینه تولید ورقهای فولادی با ماموریت ایفای نقش محوری در توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی کشور و ارتقای فناوری صنعت فولاد، به عنوان سازمانی جهانتر توانایی تولید بیش از نیمی از فولاد کشور را برای کاربرد در صنایع خودروسازی و قطعهسازی، صنایع فلزی سبک، صنایع فلزی سنگین و لولههای انتقال سیالات، صنایع بستهبندی، صنایع لوازم خانگی و الکتریکی و صنایع لوله و پروفایل دارد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان مجهز به هفت مجتمع صنعتی در بیشتر نقاط کشور با اشتغالزایی بیش از ۲۰ هزار صنعتگر و متخصص در حوزه صنعت تولید فولاد در بخشهای مختلف است.
تختال، ورق گرم و سرد نوردیده، قلع اندود و گالوانیزه و رنگی ازجمله محصولات تولیدی بزرگترین تولید کننده فولاد کشور و صادر کننده نمونه ملی است.