به گزارش می متالز، محمدرضا علمدار یزدی روز شنبه افزود: بر این اساس واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه این مبلع تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ و تسهیلات رونق جدید پرداخت می شود، اظهار کرد: تسهیلات یادشده شامل سرمایه گردش و ثابت است.
علمدار یزدی افزود:از زمان تشکیل کارگروه تسهیل رفع موانع تولید تاکنون ۲۲۱ جلسه اصلی، ۱۵۹ کمیته تخصصی و ۲ هزار و ۸۱۳ نشست کارسناسی برگزار شده است.
وی اضافه کرد: ماحصل این کارگروه پنج هزار و ۷۸۲ مورد مصوبه است.
علمدار یزدی تصریح کرد: مباحث بانکی، تامین اجتماعی، گاز، مالیاتی برق و سایر موارد از عمده مواردی است در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مباحث بانک، تامین اجتماعی، مالیاتی و بیشترین مواردی است که در کارگروه یاد شده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.
ریس سازمان صمت یزد اضافه کرد: امیدواریم با پرداخت تسهیلات شاهد رونق و جهش تولید واحدی صنعتی استان باشیم.
هم اکنون حدود ۱۲۰ هزار نفر در سه هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی استان یزد فعالیت دارند.
بر اساس بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه به دولت اجازه داده میشود برای مردمیشدن اقتصاد، حداکثرسازی مشارکت اقتصادی، بهرهگیری مؤثر از ظرفیتهای عظیم جمعیت فعال کشور (جوانان، زنان و دانشآموختگان دانشگاهی) و برای بهرهبرداری مؤثر از مزیتهای نسبی و رقابتی مناطق در پهنه سرزمینی ایران اسلامی (با اولویت مناطق روستایی و عشایری و محروم) نسبت به برنامهریزی و سیاستگذاری مناسب برای ایجاد فرصت های شغلی جدید و پایدار در منطقه و شناسایی استعدادها و قابلیتهای مناطق، از طریق حمایتهای نهادی، اعتباری، آموزشی و اجرایی انجام شود.