تاریخ: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۸:۴۰
بازدید: ۳۱۵
کد خبر: ۱۲۳۴۹۱
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد:

چشم‌انداز تولید 550 هزار تنی کاتد تا سال 1410

می متالز - دکتر «اردشیر سعدمحمدی» با اشاره به هدف‌گذاری‌های انجام شده در زمینه تولید مس در افق 1410 گفت:‌ برای سال 1399 برنامه تولید 280 هزار تن کاتد و 335 هزار تن آند در نظر گرفته شده است. اما براساس یک برنامه‌ریزی مدون و حساب‌شده که برای شرکت مس...
چشم‌انداز تولید 550 هزار تنی کاتد تا سال 1410

به گزارش می متالز به نقل از مس پرس، دکتر «اردشیر سعدمحمدی» با اشاره به هدف‌گذاری‌های انجام شده در زمینه تولید مس در افق 1410 گفت:‌ برای سال 1399 برنامه تولید 280 هزار تن کاتد و 335 هزار تن آند در نظر گرفته شده است. اما براساس یک برنامه‌ریزی مدون و حساب‌شده که برای شرکت مس تدوین کرده‌ایم بنا داریم در سال 1410 تولید کاتد را به 550هزار تن و تولید آند را به 666 هزار تن در سال ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر این‌که عملیات توسعه‌ای لازم برای دستیابی به هدف تولید 550 هزار تن کاتد در سال تا سال 1403 انجام خواهد شد، ادامه داد: تا سال 1410 بیش از 24.800 میلیارد تومان و 2.473 میلیون یورو در طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران سرمایه‌گذاری خواهد شد. تا پایان خردادماه 99 نیز رقم 2.198 میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی و 19.681 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی در 23 طرح و پروژه توسعه‌ای سرمایه‌گذاری شده است.

به گفته دکتر سعدمحمدی طرح تجهیز معدن و احداث کارخانه تغلیظ درآلو، احداث کارخانجات تغلیظ دره‌زار، طرح تجهیز معدن و احداث کارخانه تغلیظ چاه فیروزه، احداث کارخانه فلوتاسیون سرباره سرچشمه که پس از بهره‌برداری 70 هزار تن کنسانتره تولید می‌کند، احداث کارخانه تغلیظ ایجو، طرح توسعه ذوب مس خاتون‌آباد، طرح کارخانجات اسید که اسید تولیدی آن در تولید یک میلیون تن کود فسفاته مورد نیاز کشور مورد استفاده قرار خواهد، پروژه ملی انتقال آب خلیج‌فارس به صنایع  جنوب شرق کشور، احداث فاز 3 تغلیظ سونگون، احداث کارخانه هیپ‌لیچینگ سونگون، طرح تولید مس کاتدی مجتمع مس آذربایجان، احداث کارخانه آهک اهر و طرح جامع آب و برق بخشی از این پروژه‌ها هستند.

وی همچنین گفت: براساس پیش‌بینی‌ها میزان نیاز به مس پالایش‌شده در دنیا در 30 سال آینده افزایش خواهد یافت؛ این فرصت بسیار خوبی است تا  تلاش کنیم در عرصه بازیگران اصلی بازار جهانی مس وارد شویم و رتبه کشور و شرکت مس را در سطوح بالای صنعت مس دنیا ارتقا دهیم.

اینستاگرام:
www.instagram.com/meseiran

لینکدین:
www.linkedin.com/company/nicico

توییتر:
www.twitter.com/meseiran

تلگرام:
www.telegram.me/meseiran

منبع: مس پرس
عناوین برگزیده